Τη Μεγάλη Τετάρτη το Αρης-Αναγέννηση Νέου Ρυσίου για την Α1 γυναικών- Ποινές από τον αθλητικό δικαστή-Τιμωρήθηκε ο φροντιστής του Κρόνου Αγίου Δημητρίου

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Άρης-ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρυσίου για τη δεύτερη αγωνιστική της Γ Φάσης των play offs του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί της 17/4/2014, θα διεξαχθεί στις 16/4/2014 και ώρα 20.30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.









Ακόμη για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΟ Πεύκης-ΒΑΟΛ για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Ανδρών (2ος Όμιλος) της 27/4/2014 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο Β Πεύκης.

Ποινές από τον αθλητικό δικαστή-Τιμωρήθηκε ο φροντιστής του Κρόνου Αγίου Δημητρίου

Το πρωτοβάθμιο μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ συνεδρίασε στο ΟΑΚΑ και επιβάλλει:

*Στο Αιγάλεω ΑΟ την ποινή διεξαγωγής δύο αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών, για την αναμέτρηση με την ΑΕ Λιβαδειάς, καθώς στον άμεσα περιβάλλοντα χώρο του ΚΓ Αιγάλεω στις 30/3/2014, πριν την έναρξη του αγώνα του πρωταθλήματος Β Εθνικής 2013-14, φίλαθλοι του εγκαλούμενου σωματείου επιτέθηκαν στο λεωφορείο που επέβαινε η αποστολή της ΑΕ Λιβαδειάς, μεταξύ άλλων και με ρίψεις αντικειμένων, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν στο λεωφορείο υλικές ζημιές.

*Στον Νικόλαο Γρυλλάκη, φροντιστή της ομάδας του ΓΣ Κρόνος Αγίου Δημητρίου την ποινή προσωρινής, για πέντε μέρες στέρησης δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο εγκαλούμενος κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος των διαιτητών στο κέντρο του γηπέδου και τους απηύθυνε τη φράση ντροπή σας αλήτες, είστε στημένοι.

*Στον Πάνο Μαγιντόμπε, αθλητή του σωματείου ΣΕΦΑ Αρκαδικός και τον Μάριο Δερμιτζάκη, αθλητή του σωματείου ΑΟ Παγκρατίου ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής μέρας, καθώς στο ΔΑΚ Τρίπολης στις 29/3/2014 και συγκεκριμένα 512 πριν τη λήξη του 2ου δεκαλέπτου, οι εγκαλούμενοι γρονθοκοπήθηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον αγώνα και να κρατηθούν τα δελτία τους.

*Στον ΑΟ Νήαρ Ηστ την ποινή της διεξαγωγής δύο αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών, για την αναμέτρηση με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα ΑΣ, καθώς 3,3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του 1ου δεκαλέπτου φίλαθλοι του εγκαλούμενου σωματείου έφτυναν παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για ένα λεπτό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια