Στα ημιτελικά της Α1 γυναικών ο Αθηναϊκός

Ο Αθηναϊκός έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά της Α1 Γυναικών.








Το συγκρότημα του Γιώργου Ζευγώλη υποδέχτηκε τον Ιπποκράτη Κω στο κλειστό της Εράνης και έχοντας έρθει με φόρα από τη νίκη στην Κω επικράτησε με 58-44, καθαρίζοντας από πολύ νωρίς το παιχνίδι.

Όπως γράφει το www.superbasket.gr σημείο-κλειδί για την αναμέτρηση ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου οι οικοδέσποινες «άνοιξαν» τη διαφορά, ενώ εκμεταλλεύτηκαν τον τραυματισμό της Ρασίντ, η οποία δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα της σε όλο το δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα οι παίκτριες του Γιώργου Ζευγώλη να «καθαρίσουν» σχετικά εύκολα το παιχνίδι, πανηγυρίζοντας τη νίκη στο φινάλε με σκορ 58-44, κάνοντας το 3-1 στη σειρά. Έτσι, ο Αθηναϊκός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στους «4» το Ελληνικό.

Από τις νικήτριες ξεχώρισαν οι Μέλνικα, Παπαμιχαήλ και Κασαπόγλου, ενώ για τον Ιπποκράτη προσπάθησαν οι Κεχαγιά και Χελιώτη, με την απουσία της Ρασίντ στην επανάληψη, ωστόσο, να βάζει ταφόπλακα σε κάθε ελπίδα για ανατροπή για την ομάδα από την Κω.

Δεκάλεπτα: 20-13, 34-17, 50-27, 58-44
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζευγώλης): Τζεγιαννάκη 6 (1), Καμμένου 4, Βλάνη 3 (1), Κασάπογλου 11 (3), Αξιοπούλου 2, Παπαμιχαήλ 12, Μέλνικα 16 (10ρ.), Σελλά, Γλυνιαδάκη.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Χελιώτη 11, Ισκιόγλου 8, Κεχαγιά 10, Σαράγια 3 (1), Δρεττάκη, Ρασίντ 2, Κουφογιάννη 8.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια