Νεάνιδες Αρη vs ΕΟ Σταυρούπολης για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Σήμερα στις 18:00 στο Επταπύργιο ο τελικός του κυπέλλου γυναικών-Τα ρόστερ των φιναλίστ και δηλώσεις των προπονητών

Για σήμερα στις 18:00 στο κλειστό Επταπυργίου (Γεντί-Κουλέ) είναι προγραμματισμένος ο πρώτος φετινός τελικός της ΕΚΑΣΘ.



Εκεί οι νεάνιδες του Αρη που είναι πρώτες και αήττητες στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσουν την επίσης αήττητη στο πρωτάθλημα της Α΄ γυναικών ομάδα του ΕΟ Σταυρούπολης. Η εμπειρία και η δύναμη θα αναμετρηθεί με την νεανικότητα και τον ενθουσιασμό σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο.



Μασλαρινός: «Εχουμε ταλέντο και ενθουσιασμό»

Ο προπονητής των νεανίδων του Αρη, Βασίλης Μασλαρινός, δήλωσε αποκλειστικά στο μπλογκ τα εξής:

«Πρόκειται για δύο ομάδες οι οποίες είναι αήττητες στην κατηγορία τους! Ο ΕΟΣ είναι έμπειρη και γρήγορη ομάδα με πολύ καλό προπονητή με τον όποιο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και με έχει βοηθήσει πολύ. Σίγουρα υστερούμε σε δύναμη και εμπειρία λόγω της ηλικιακής διαφοράς αλλά είμαστε μια ομάδα με πολύ ταλέντο και ενθουσιασμό. Εύχομαι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να γίνει ένας ενδιαφέρον τελικός για να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει. Δεν υπάρχει αγώνας που να μην στοχεύεις στη νίκη ποσό μάλλον ένας τελικός!».

Κουργιαννίδης: «Ηταν στόχος του ΕΟΣ η συμμετοχή στον τελικό»

Ο κόουτς του ΕΟ Σταυρούπολης, Λευτέρης Κουργιαννίδης, τόνισε για το σημερινό παιχνίδι:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε στον τελικό του κυπέλλου. Ηταν ένας από τους στόχους μας την φετινή χρονιά. Ευχόμαστε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το χαρούν όλοι όσοι θα βρεθούν στο γήπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια