Προβάδισμα πρόκρισης για τους παίδες των Μαχητών Δόξας Πεύκων

Μεγάλη νίκη πέτυχε το παιδικό των Μαχητών Δόξας Πεύκων στο χθεσινό ματς για την πρόκριση στους «οκτώ» της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.






Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα των νικητών «οι παίκτες της νικήτριας ομάδας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν μια διάφορα της τάξης των δέκα πόντων την όποια και κράτησαν μέχρι και το πρώτο ημίχρονο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο με καλή άμυνα και ευστοχία από μακριά η διάφορα έφτασε και τους είκοσι πόντους. Δυστυχώς επιπόλαιες ενέργειες στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έδωσαν την ευκαιρία στο Ρύσιο να μειώσει τελικά στους 14 πόντους.

Η διάφορα θα ήταν αρκετή αν έπαιζαν όλοι μας οι παίκτες στον επαναληπτικό αγώνα της άλλης Κυριακής. Δυστυχώς λογά προγραμματισμένης εκδρομής θα λείπουν τρεις βασικοί και έξι αναπληρωματικοί παίκτες. Είμαστε σίγουροι ότι οι υπόλοιποι θα τα δώσουν όλα για να διατηρήσουν τη διάφορα και να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση».

Δεκάλεπτα: 14-5, 32-20, 48-33, 59-45
Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου-Τζιοπάνος Γ.
ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ (Χουλιάρας): Πούλιος, Σαρρηκώστας, Γούναρης 17(3), Τσακμάκης 2, Τεξακαλίδης 3, Κουτουνίδης, Μποζίνης, Γαλατάς 12(1), Παγκρατίδης, Τσίτσος, Παντουλούφος 5, Ιακωβίδης 6, Βαρδής 14(1).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ (Αποστολίδης): Χατζηνικολάου 5, Παπαπασχάλης 10, Σιγηνός, Αναγνώστου 8, Λιούκας 8(2), Παράγκος, Θαλασσινός 14.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια