Πρόκριση παρά την ήττα για τους παίδες του ΠΚ Νεάπολης

Γλυκιά ήττα με 63-60 γνώρισαν στη ΜΕΝΤ οι παίδες του ΠΚ Νεάπολης που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.







Οι γηπεδούχοι καταγγέλλουν ότι όταν η διαφορά έφτασε τους 16 πόντους στο 33ο  λεπτό, ο Παπαστεργίου διακόπηκε αναίτια στον αιφνιδιασμό με βήματα και του χρεώθηκε και τεχνική ποινή.
Δεκάλεπτα: 15-6, 32-24, 43-31, 63-60
Διαιτητές: Γραικός-Πράττος
ΜΕΝΤ (Μαλλιαρού): Παπαστεργίου 8, Τριανταφυλλίδης 12, Γηρούσης 4, Ιτιμούδης 12,
Σπυριδωνίδης 11, Χατζόπουλος, Αποστόλου 12, Κωνσταντινίδης 2, Κρητικόπουλος.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Κουμούδης): Χριστοδούλου, Ταταρίδης 12, Χριστοφόρης 13, Λαζάρου 17, Καρασσαβίδης 2, Χατζής 6, Παπακωνσταντίνου 5, Ζουμπουλίδης 2, Τιγκιρίδης 3.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενα μεγαλο μπράβο στους παικτες της ΜΕΝΤ για την προσπάθειά τους.
Δυστυχώς όμως γιαυτούς παίζουν σε ένα σωματείο με ανύπαρκτους παράγοντες, οι οποίοι απουσιάζουν απο όλα τα σημαντικά όργανα του αθλήματος.
Ετσι όπως η διαφορά στο 1ο παιχνίδι πήγε απο τους 12 πόντους στο 30΄ στους 32 στο τέλος έτσι και σήμερα όταν απειλήθηκε το ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ με την διαφορά στο 33΄ να φτάνει τους 16 πόντους τότε εφευρέθηκαν βήματα και χρεώθηκε με τεχνική ποινή ένα παιδί που δεν έχει αντιμιλήσει ποτέ σε κανέναν.
Καληνύχτα σας!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ.ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ Β ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16.ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΥΧΗ(ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ)Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΝΤ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ,ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ"ΓΙΑΤΙ" ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.ΑΠΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΝΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ?ΚΑΝΕΝΑΣ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ?ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΝΤ.ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΘ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ Η ΑΝΟΧΗ.ΠΑΛΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ,ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΤΑΝ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗς ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ.ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΙΔΡΩΝΟΥΝ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΧΙ 5.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
edo kai polla xronia oi omades ths ment einai aprostateytes.Anyparktoi oi paragontes.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας βγάζει η διοίκηση του εκάστοτε σωματείου, όχι ο προπονητής. Προφανώς στη ΜΕΝΤ, απ' ότι φαίνεται ΔΕΝ ενδιαφέρονται και τόσο για τα τμήματα υποδομής..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα πρεπει οι γονεις των παιδιων της μεντ να καταλαβουν επιτελους οτι δεν υπαρχει διοικηση εδω και χρονια. Αυτοι που παριστανουν τη διοικηση εχουν το μυαλο τους μονο στα λεφτα που θα παρουν. Δεν βλεπετε και την ανοδικη πορεια του ανδρικου? Καθε χρονο και πιο κατω
Ο χρήστης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ είπε…
ΚΑΛΑ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΝΤ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ .