Ημερίδα για την υγιεινή διατροφή στις ακαδημίες του Αίαντα Ευόσμου

Εκδήλωση διοργανώνει η Ακαδημία του Αίαντα Ευόσμου την Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 13:00 στο ΔΑΚ Ευόσμου , με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών αλλά και των γονέων για τα θετικά της σωστής και υγιεινής διατροφής.

Ειδικότερα θα υπάρχουν πολλά happenings για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου. Θα υπάρχει  ξυλοπόδαρος, φρουτομασκώτ και λαχανομασκώτ, διαγωνιστικά διατροφικά παιχνίδια και διατροφολόγος ο οποίος θα μιλήσει στα παιδιά για την πηγή βιταμινών που αποτελούν τα λαχανικά και τα φρούτα. Τέλος θα υπάρχει chef ο οποίος θα ετοιμάζει σαλάτες με λαχανικά αλλά και φρουτοσαλάτες για τα παιδιά.

Οι γονείς θα υπογράψουν από κοινού με τα παιδιά ένα «Συμβόλαιο τιμής» στο οποίο θα υπόσχονται οι μεν ότι καθημερινά θα υπάρχουν στη διατροφή των παιδιών λαχανικά και φρούτα και οι δε ότι θα τρώνε καθημερινά λαχανικά και φρούτα. Τέλος θα μοιραστούν δωρεάν σε όλα τα παιδιά συσκευασίες με μανιτάρια, λαχανικά, φρούτα και παστέλια.

Το Δ.Σ. του Αίαντα Ευόσμου, οι προπονητές αλλά και όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου ευχαριστούν τους χορηγούς  της εκδήλωσης οι οποίοι είναι τα «Μανιτάρια Κεχαγιάς», ο Θωμάς Ντελιόπουλος και ο Κώστας Γκαγκανιάρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια