Πρωταθλητής εφήβων στην ΕΣΚΑ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός με οδηγό τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο πήρε τη νίκη με 57-73 επί του Φιλαθλητικού στον τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών της ΕΣΚΑ και στέφθηκε πρωταθλητής.





Όπως γράφει το www.superbasket.gr fοβερή ήταν η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο κλειστό του Ζωγράφου, καθώς σε αυτό με βρέθηκαν περισσότερα από 1000 άτομα, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να δίνουν… πράσινο χρώμα στις κερκίδες.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε την σειρά των τελικών από μειονεκτική θέση – καθώς κουβαλούσε τις δύο ήττες της κανονικής περιόδου από την ομάδα του Ζωγράφου – αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τον τίτλο και το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Χαραλομπόπουλος σημείωσε 22 πόντους και ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ σε απόδοση τον ακολούθησε ο Γιώργος Διαμαντάκος (19π.).

Ημίχρονο: 28-30
Διαιτητές: Αφεντουλίδης, Ψαριανός
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Θειακούλης, Καρτερολιώτης 7, Παπαδιονυσίου 16 (1), Φιλιόπουλος, Ορούτσι, Σκάνδαλος 13, Παναγιώτου 2, Σμυρλής 3 (1), Γεμενής, Δόξας, Οκεκουόγιεν 12 (1), Κριτσοτάκης 4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παπαδόπουλος): Σταυρανιόπουλος, Χριστοδούλου, Καρκαγιάς 5 (1), Ερεμπενάζιε 12 (1), Κονταξίου, Τσούπρος, Μαγιοτόμπε, Σταύρος, Μακρυγιάννης 6 (1), Φωτεινάκης 9 (2), Διαμαντάκος 19, Χαραλαμπόπουλος 22.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια