Φιλικά των ακαδημιών Αθλος και ΑΟΚ Βέροιας-Φωτορεπορτάζ

Χθες Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας η Ακαδημία Άθλος συνδιοργάνωσε με την Ακαδημία του ΑΟΚ Βέροιας τουρνουά.






Στους αγώνες που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία συμμετείχαν οι ομάδες μίνι (γεν.2001-2002) προμίνι (γεν.2003-04) και τζούνιορ (2005-06-07) των δυο συλλόγων.

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων ο προπονητής και υπεύθυνος του προγράμματος της Ακαδημίας Άθλος Βασίλης Αγγέλης δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε την ομάδα της Βέροιας και τον προπονητή της κ. Τούσα για την αποδοχή της πρόσκλησης μας για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό.

Οι αθλητές μας έδειξαν στοιχεία βελτίωσης και ταυτόχρονα απόλαυσαν άλλο ένα αγωνιστικό Κυριακάτικο πρωινό. Στόχος της Ακαδημίας μας εξάλλου είναι τόσο η αγωνιστική βελτίωση όσο και η πνευματική και ψυχική ισορροπία και ηρεμία των παιδιών. Στο μέλλον υποσχόμαστε κι άλλες ανάλογες και καλύτερες αγωνιστικές δραστηριότητες για τους αθλητές μας».

Το επόμενο Σάββατο η Ακαδημία Άθλος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στο γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ. και παράλληλα να παρακολουθήσουν τα παιδιά και τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ.- Κηφισιά για το πρωτάθλημα της Α1 καλεσμένοι της ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια