Επεισοδιακό παιχνίδι στην Πολίχνη-Εκκενώθηκε το γήπεδο, κρατήθηκαν δελτία από την Αναγέννηση Φλόγα-Μεγάλη νικήτρια η ΑΕ Πυλαίας που πήρε και την διαφορά-Τι γράφει το φύλλο αγώνα και τι ισχυρίζεται ο πρόεδρος των γηπεδούχων

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο κλειστό της Πολίχνης στον αγώνα μεταξύ της Αναγέννησης Φλόγας και της ΑΕ Πυλαίας που ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 67-76, καλύπτοντας και την διαφορά των πέντε πόντων με την οποία ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο.






Ο αγώνας διακόπηκε για 20 λεπτά και ενώ το σκορ ήταν 67-71 γιατί εκκενώθηκε το γήπεδο, καθώς μπήκε ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας Τέλης Ψάλτου στον αγωνιστικό χώρο. Ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι μπήκε για να συγκρατήσει τους παίκτες του που ήταν σε έξαλλη κατάσταση και μιλά για σφαγιαστική διαιτησία. Μάλιστα αναμένεται να αποστείλει και χαρτί που να εξιστορεί ακριβώς τα γεγονότα. Μάθαμε ακόμη ότι κρατήθηκαν τα δελτία των   Χατζηβασιλειάδη και Τζιοβάρα των γηπεδούχων.

Το φύλλο αγώνα μέχρι το σημείο που φαίνεται αναφέρει τα εξής:

«Στο 4ο λεπτό της 3ης περιόδου και μετά από τεχνική ποινή που δέχθηκε ο πάγκος της Α΄ ομάδας, ο συνοδός της Α΄ ομάδας κ. Ράπτης απευθυνόμενος στον Α΄ διαιτητή είπε μεταξύ άλλων, «Αντε γ…ου ρε μ…α» και για την ενέργειά του αυτή απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας του. 35 δεύτερα πριν τελειώσει ο αγώνας ο Τζιοβάρας απευθυνόμενος…»


Δεκάλεπτα: 19-18, 34-41, 52-48, 67-76
Διαιτητές: Λόρτος-Τσανακτσίδης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ (Καραγιαννίδης-Μπουγιουκλή): Μπασδάνης 8(1), Καλλιώρας, Κωστόπουλος, Χατζηβασιλειάδης 16(2), Στάθης 10, Μακαλέκας 6, Μπαλκούρας 5, Τζιοβάρας 22(5).
ΑΕ  ΠΥΛΑΙΑΣ (Ντούλης): Σπανός 13(3), Σεφερίδης 2, Χατζημιχαηλίδης 10(2), Μιχαηλίδης 18(3), Τόττης 6, Νότης 10(2), Κουλουμπής 5(1), Γκόγκος, Γκόφας 12, Χατζηαθανασίου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια