Τίτλος για Σταμολάμπρου και Σπανού-Πλούσιο φωτορεπορτάζ με τις δύο Ελληνίδες

Η Άρτεμις Σπανού και η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου οδήγησαν το Robert Morris στην κατάκτηση της Northeastern Conference και στη νίκη στον τελικό επί St Francis με 78-64.








Όπως γράφει το www.sport24.gr τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιούν στο Κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ συνέχισαν η Άρτεμις Σπανού και η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου.

Οι δύο Ελληνίδες πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση στον τελικό της περιφέρειας τους και οδήγησαν το Robert Morris στην κατάκτηση της Northeastern Conference και στη νίκη στον τελικό επί St Francis με 78-64.

Η Άρτεμις Σπανού ήταν για μία ακόμα φορά η ηγέτιδα της ομάδας της έχοντας 30 πόντους, 20 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και η Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου. Η νεαρή γκαρντ είχε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα δήλωσε ο προπονητής τους μετά το τέλος του αγώνα. Ο Σαλ Μπουσγκάγκλια τόνισε αρχικά: «Είχαμε μια μεγάλη αρχηγό. Η Άρτεμις Σπανού κρατούσε την μπάλα και ηρεμούσε το παιχνίδι μας».

Σε ερώτηση για την Σταμολάμπρου απάντησε: «Είμαι περήφανος για εκείνη. Είχε να αντιμετωπίσει πολλές αλλαγές αφού το παιχνίδι εδώ σε σχέση με την Ελλάδα είναι διαφορετικό. "Μεγάλωσε" τόσο πολύ μέσα σε ένα χρόνο».












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια