Παρόντες και στην Ισπανία οι «Πελαργοί»

Οι Πελαργοί ετοιμάζονται για το Μουντομπάσκετ του 2014 καθώς θα βρεθούν για ακόμη μία φορά στο  πλευρό της Εθνικής ομάδας και ήδη ετοιμάζουν τα… φτερά τους για την Ισπανία. Η ανακοίνωση αναφέρει:




«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην πρόσφατη ετήσια ΓΣ του Συνδέσμου αποφασίστηκε ομόφωνα ο προγραμματισμός των εκδρομών υποστήριξης της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης για το Mundobasket της Ισπανίας. Στόχος μας είναι η οργάνωση 4 εκδρομών, ώστε να καλυφθούν όλες οι φάσεις των αγώνων του Τουρνουά:

□ 1η εκδρομή: 29 Αυγούστου-5 Σεπτεμβρίου 2014 (Σεβίλλη: Προκριματική φάση)

□ 2η εκδρομή: 05-15 Σεπτεμβρίου 2014 (Μαδρίτη: Προημιτελική και Τελική φάση)

□ 3η εκδρομή: 09-15 Σεπτεμβρίου 2014 (Μαδρίτη: Τελική φάση)

□ 4η εκδρομή: 29 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου 2014 (ολόκληρο το Τουρνουά)

Προσφορές ταξιδιωτικών γραφείων: Για την αναζήτηση της καλύτερης δυνατής και οικονομικής λύσης, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι Πελαργοί και οι φίλοι του Συνδέσμου να προσκομίσουν επίσημες προσφορές από ταξιδιωτικά πρακτορεία με ενδεικτικό αριθμό 20 συμμετεχόντων σε κάθε εκδρομή (10 ατόμων στην 4η)  που θα περιλαμβάνουν:

● Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό, για μονόκλινο, 2κλινο και 3κλινο δωμάτιο.

● Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής από Αθήνα ή/και Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένων, ενδεχομένως, και των εσωτερικών πτήσεων της Ισπανίας.

● Μεταφορά από και προς τα αεροδρόμια.

● Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να υποβληθούν στον Πρόεδρο του ΔΣ Φώτη Σαχαρίδη (saxarfotis@yahoo.gr – 6945 303077) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 14:00. Για λόγους αξιοπιστίας η ημερομηνία αυτή θα τηρηθεί αυστηρά.
Συμμετοχές εκδρομέων: Για την ολοκληρωμένη εικόνα της διοργάνωσης των εκδρομών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου info@pelargoi.gr εντός της προαναφερθείσας χρονικής προθεσμίας.


Σημειώνεται ότι για την αγορά εισιτηρίων των αγώνων, συνεργαζόμαστε ήδη με τους εκπροσώπους της ΕΟΚ, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια γι’ αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια