Επενδύει στο… μέλλον ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου

Επένδυση στο μέλλον  για την  ανδρική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου με την συμμετοχή στους αγώνες της Β' ΕΚΑΣΘ αθλητών από τις… μικρές ομάδες και ακαδημίες του συλλόγου έχει καθιερώσει ο προπονητής Κώστας Τσελεμπής με την άριστη συνεργασία του έτερου προπονητή στα μικρά τμήματα κ. Χριστοφορίδη.




Έτσι ξεκίνησε με την συμμετοχή στις προπονήσεις και αγώνες του Χατζή (1998), παίκτη του παιδικού, έπειτα του Τσελνίκου (1999), παίκτη παιδικού και προπαιδικού και τέλος με την συμμετοχή στον τελευταίο αγώνα με το Ασβεστοχώρι του Ιατρίδη (2000), παίκτη του παιδικού και προπαιδικού.

Συμμετοχή στις προπονήσεις του ανδρικού έχουν κι άλλοι νεαροί παίκτες γεγονός που αναδεικνύει την στροφή που κάνουν πολλές ομάδες στην ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες τους.

Σε μια εποχή που οι διοικήσεις των ομάδων αδυνατούν να πληρώνουν παίκτες και να κάνουν μεταγραφές, όπως είχαν την δυνατότητα παλαιότερα, η ιδανική και συμφέρουσα λύση για να επιβιώσουν είναι η ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες τους, κάτι που στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου κατανόησαν και κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση.

Οι ομάδες προπαιδικού και μίνι κάνουν αξιοζήλευτες εμφανίσεις στα τουρνουά της ΕΚΑΣΘ ενώ πέρσι το μίνι αναδείχθηκε πρώτο και αήττητο στον όμιλό του και φέτος οι αθλητές του συμμετέχουν στο τουρνουά παμπαίδων με αήττητη μέχρι τώρα πορεία είναι δείγμα της δουλειάς που γίνεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια