Πήραν το ντέρμπι της Ανατολικής Μακεδονίας οι Τιτάνες Δράμας

Σε ένα κακό και άτεχνο παιχνίδι οι Τιτάνες επικράτησαν στη Δράμα του ΑΟ Σερρών με 41-37 πιάνοντας υποφερτή απόδοση στην δεύτερη και τέταρτη περίοδο.








Ο προπονητής της νικήτριας ομάδας, Σάκης Γαϊτάνης, σε δηλώσεις του στο μπλογκ καταγγέλλει ότι η Μαρία Χωλοπούλου επέφερε αντιαθλητικό χτύπημα στο πρόσωπο της Κουτούση, επτάμιση λεπτά πριν τη λήξη η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα.
Δεκάλεπτα: 12-8, 21-11, 27-28, 41-37
Διαιτητές: Τριανταφυλλίδης-Μπίκης
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Γαϊτάνης): Γαϊτάνη  6, Στάικου, Αραμπατζή, Γαϊτανίδου , Φούντα, Γιαντσιώρη 16, Πελτέκη 3(1), Κουτούση 11, Κυριακίδου, Δημητρακούδη 5(1), Αρσένογλου.
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ (Κηρύκος): Μαραγκού 8, Τόγα 1, Τζιαμπάζη 6 (2), Μπακιρτζίδου 8, Χωλοπούλου Ν. 12 (3), Χωλοπούλου Μ. 2, Πρόικου.

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Θα ηθελα να αναφερω οτι μετα τη ληξη του αγωνα κανενας απο τη φιλοξενουμενη ομαδα δενενδιαφερθηκε για την κατασταση της τραυματισμενης παικτριας των Τιτανων....ουτε καν η (αθλητρια )πιυ το προκαλεσε!!τα σχολια περιτα!ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποιος να πει στην κοτουση οτι παιζει μπάσκετ και οχι μπαλέτο!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαχαχαχαχα.....ανωνυμε φιλε(10.36μ.μ)...μπες στο γηπεδο με την Κουτουση για δεις τι παιζει!!!!!!!!ακομα γελαω με το σχολιο σου!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το σχολιο που εχεις να κανεις για παικτρια που τραυματιστηκε ειναι:"Κάποιος να πει στην κοτουση οτι παιζει μπάσκετ και οχι μπαλέτο!!!!!!"??????Ας κρίνουν όσοι διάβασαν το post σου το ήθος σου!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχαχα εγω σαν φίλαθλος ειδα την μπακιρτζιδου να χωνει κατι ταπουλες... Εκτός και αν εσείς στην ΔΡΑΜΑ δεν ξέρετε τ θα πει τάπα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμείς στην Δράμα ξέρουμε τι θα πει παίζουμε ο ένας για τον άλλο και κερδίζουμε!!!Νομίζω είναι αρκετό!!!Ξαναγελα τωρα.....που που αντί να πείτε περαστικά για τον τραυματισμό κάνετε και πνεύμα!Και αποκαλείς τον εαυτό σου φίλαθλο??Άντε καλά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι απαράδεκτο το να έχει χτυπήσει μια παίκτρια και κάποιοι να ασχολούνται με τον αν έφαγε τάπα όσο αγωνιζόταν ή όχι....αυτό είναι το θέμα σου???Τραγικό....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσυ σαν "φιλαθλος" από ολο το ματς αυτο είδες???Τότε μάλλον οπαδός είσαι και όχι φίλαθλος...μην μπερδεύεσαι, έχει διαφορά!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσείς που ξέρετε τι θα πει τάπα ξέρετε τι θα πει και ήθος??Ή το γράμμα 'Η' δεν υπάρχει στο δικό σας λεξικό??Γιατί ακόμα δεν είδα κανέναν να εύχεται περαστικά στην παίκτρια!!!Μόνο ανώνυμα (όπως ήταν αναμενόμενο)και γεμάτα κακία σχολιάκια από κάποιους που προσπαθούν(μάταια) να μειώσουν την αξία της βλέπω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο μπάσκετ κερδίζουν αυτοί που βάζουν καλάθια και όχι αυτοί που ρίχνουν τάπες. Τόσο μεγάλη ομάδα είστε, που χάσατε χωρίς να παίζει η Κουτούση. Ξανασκεφτείτε για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας σας και τα ξαναλέμε. Δυστυχώς είστε σε λάθος δρόμο. Χτύπησε Σερραία από αγκωνιά Κοζανίτισσας και δεν έχετε ζητήσει ένα συγνώμη. Λυπάμαι πολύ για σας.