Πετυχημένη εκδήλωση για την υγιεινή διατροφή από τον Αίαντα Ευόσμου-Φωτορεπορτάζ

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η εκδήλωση Aias Evosmou Health Day η οποία αφορούσε την υγιεινή διατροφή των νεαρών αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.






Οι εκπλήξεις πολλές για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου εξασφάλισαν πλήθος συσκευασμένων λαχανικών και φρούτων για όλους τους παρευρισκομένους.

Ο Διατροφολόγος κ. Μάλαμας Σωτηρίου, μίλησε στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες αλλά και στους γονείς, για το πόσο σημαντικό είναι το να τρώνε οι νεαροί και οι νεαρές αθλήτριες φρούτα και λαχανικά σε καθημερινή δόση.

Συμβολικά υπέγραψαν γονείς και παιδιά από ένα συμβόλαιο τιμής ότι οι μεν θα παρέχουν και οι δε θα καταναλώνουν φρούτα και λαχανικά σε καθημερινή βάση.

Υπήρχαν επίσης τέσσερις μασκότ, ο Μπροκολέας, ο Μανιταρέας, ο Καλαμποκέας και ο Καροτέας οι οποίοι έπαιξαν με τους μικρούς αθλητές.

Όλοι διασκέδασαν με τον ξυλοπόδαρο και τον κλόουν, χόρεψαν, τραγούδησαν έπαιξαν πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια, φυσικά προπονήθηκαν και πήραν δώρο συσκευασίες με τουλάχιστον 12 είδη φρούτων και λαχανικών.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια