Σκληρή ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα της Δευτέρας από την Αναγέννηση Φλόγα Πολίχνης

Από την Αναγέννηση Φλόγα Πολίχνης πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι σκληρή ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕ Πυλαίας:












«Άντε τώρα να τα βάλεις με την “αξιοπιστία” των αρχόντων του αγώνα. Των ανθρώπων αυτών που κρίνουν τον κόπο , την αγωνία ,το αίμα που δίνουν οι παράγοντες για να κρατήσουν μια ομάδα. Μήπως αυτά τα γκρι, έδωσαν ποτέ ένα μπουκάλι νερό σε κάποιο αθλητή;

Έμειναν ποτέ στο προσκεφάλι κάποιου αθλητή, σε κάποιο νοσοκομείο έδωσαν ακόμη και το αίμα τους σε κάποια εγχείριση, σε κάποιο αθλητή.

Πλήρωσαν ποτέ κάποια χρόνια, έξι εγχειρίσεις για να μπορούν κάποιοι αθλητές να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους χωρίς να είναι ανάπηροι. Όχι βέβαια.

Έβαλαν ποτέ σε κίνδυνο το σπίτι τους, τα παιδιά τους, για την ομάδα; Αυτοί λοιπόν οι τυχάρπαστοι (όχι όλοι) έρχονται και το παίζουν “ο πωλών τοις μετρητοίς”.

Χωρίς κανένα σεβασμό στην φωνή αγωνίας του παράγοντα.
Ενεργώντας μέσα σε απολυτό απολυταρχισμό. Ποιοι επιτέλους νομίζετε ότι είστε;

Εμείς ρε κοράκια, οι παράγοντες σας πληρώνουμε εμείς σας συντηρούμε. Χωρίς τους παράγοντες είστε το απολυτό τίποτα.

Όσοι από εσάς συνεχίσουν να διαβάζουν αυτή την κατάθεση ψυχής θα πρέπει να κατάλαβαν ότι τα προηγούμενα ήταν πρόλογος των εγκλημάτων που συνέβησαν στην Πολίχνη το βράδυ της Δευτέρας.

Και δυστυχώς αυτά τα εγκλήματα προκάλεσαν αντιδράσεις οι οποίες αντιβαίνουν με αυτά που διδάσκουμε στα παιδιά μας. Σε αυτά απολογούμαστε, από αυτά ζητάμε συγγνώμη και σε αυτά διαβεβαιώνουμε ότι από εδώ και πέρα δεν θα παραβούμε τις διδαχές μας. Δεν θα αφήσουμε κανένα άρπαγα της αξιοπρέπειάς μας να μας αμαυρώσει την οικογένεια μας.

Είδαμε φάουλ που μόνο εμείς κάνουμε.
Είδαμε τον ψηλό μας να τον δέρνουν αλύπητα κάτω από τα καλάθια.
Είδαμε αθλητής να τρώει τεχνική ποινή γιατί έβρισε τα θεία. Και ποιο παιδί; Παιδί που το μιλάς και κοκκινίζει.  Παιδί άριστης οικογενείας , παιδί που ο πατέρας του είναι αξιοσέβαστος ανώτατος κρατικός λειτουργός.

Ο πρόεδρος των τεσσάρων μπαϊ πας και του ενός πνεύμονα, με το δεξί χέρι εκτός λειτουργίας προσπάθησε να δείρει τον διαιτητή; Αυτός 61 και ο διαιτητής κάπου 22.

Έδωσαν έξι τεχνικές ποινές, το όποιο σημαίνει 12 πόντοι και έξι κατοχές.  Πήρε τεχνική ποινή μέλος της τεχνικής ηγεσίας για πρώτη φορά στην προπονητική του διαδρομή.

Να τους χαίρεστε και σε ανωτέρα χειρουργεία».

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δάκρυα κυλάνε στα μάτια της μπασκετικης Θεσσαλονίκης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλο ενα δακρυ προστεθηκε κι απο μενα. Τι μελισταλαχτη ομαδα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αστεια ομαδα η Αναγεννηση Φλογα για να λεει τετοιες μ******ς σε επισημη ανακοινωση.

Οι γιοι κρατικων λειτουργων δεν βριζουν ? Οι 61 χρονοι δεν χτυπαν ? Ειστε αστειοι κυριοι, δεν φταιει η διαιτησια, εσεις οι ιδιοι φταιτε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΑΚΡΥΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΛΑΝΕ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΘ ΑΠΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΕΧΡΙ..ΜΙΝΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΙΟ Η ΑΗΔΙΑ ΠΛΕΟΝ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αστεία ανακοίνωση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αστεία πράγματα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!