Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου του πρώτου ημιτελικού για το κύπελλο Ελλάδας γυναικών μεταξύ Ικάρου Καλλιθέας και Ελληνικού

Κατερίνα Δελή (παίκτρια Ικάρου Καλλιθέας): «Συγχαρητήρια στο Ελληνικό, έχει μια καλή και δυνατή ομάδα. Συγχαρητήρια και στον Ικαρο που έπαιξε και με τις νεαρές παίκτριες και δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Η ομάδα αξίζει να μείνει στην Α1 κατηγορία και θα προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ελληνικό».





Γιώργος Ρουμπελάκης (προπονητής Ικάρου Καλλιθέας): «Συγχαρητήρια στο Ελληνικό για την πρόκριση, εύχομαι καλή επιτυχία για αύριο και μακάρι να πάρει και το πρωτάθλημα. Θέλω να συγχαρώ και την ομάδα μου για την προσπάθεια. Χθες κάναμε διπλό στην προπόνηση μετά από ένα μήνα. Θα παλέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στο πρώτο δεκάλεπτο και μπράβο στα μικρά κορίτσια που αγωνίστηκαν. Μπορούν να έχουν θέση στην ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Κω για τη διοργάνωση».

Αννα Σπυριδοπούλου (παίκτρια Ελληνικού): «Συγχαρητήρια στον Ικαρο που παρά την απουσία της ξένης του μας δυσκόλεψε στο πρώτο δεκάλεπτο. Για μένα η πρώτη μου παρουσία σε Final 4 και είναι σημαντικό που περάσαμε στον τελικό. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και κερδίσαμε τελικά εύκολα».

Ελένη Καπογιάννη (προπονήτρια Ελληνικού): «Συγχαρητήρια στον Ικαρο, είναι άθλος που έφτασε ως εδώ. Εχει προβλήματα, αλλά κατέβηκε με αξιοπρέπεια. Χτύπησε το ματς και προσπάθησε να μας κοντράρει. Ένα μερίδιο του Ελληνικού ανήκει και στον κόουτς Ρουμπελάκη τον προκάτοχό μου, φυσικά στους συνεργάτες μου και στις αθλήτριές μου. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον στόχο μας. Οποιος και αν είναι ο αντίπαλος οι πιθανότητες που έχουμε αύριο είναι 50-50. Εύχομαι να πάρουμε το κύπελλο και να σωθεί ο Ικαρος. Είναι σημαντικό που γίνεται στον Final 4 στην Κω και στην περιφέρεια. Είναι ένα νησί που το μπάσκετ έχει αγκαλιάσει το μπάσκετ. Πέρα από τη φιλοξενία είναι και πολύ σημαντική η προσπάθεια που έχει κάνει σε όλα τα επίπεδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια