Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων ευχαριστούν την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

Ευχαριστήριο προς την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου για την συναίνεσή της προκειμένου να βρεθεί λύση για την αλλαγή ημερομηνίας στον δεύτερο αγώνα μεταξύ τους για το παιδικό πρωτάθλημα εξέδωσαν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων που αναφέρουν τα εξής:








«Στα πλαίσια του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΘ, η ομάδα μας προκρίθηκε στη φάση των 16 και αντιμετωπίζει την ομάδα της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου σε δύο νοκ άουτ παιχνίδια.

Το πρώτο είναι αυτήν την Κυριακή στις 16/03 και το άλλο την επόμενη Κυριακή στις 23/03. Δυστυχώς μια προγραμματισμένη σχολική εκδρομή στο εξωτερικό δεν θα επιτρέψει σε 9 από τους 12 παίκτες μας να είναι παρών στον επαναληπτικό της επόμενης Κυριακής.

Από την αρχή της εβδομάδας άρχισε για εμάς μια διαδικασία εξεύρεσης μιας λύσης. Τα μέλη της ΕΚΑΣΘ από τη μεριά τους ήταν δεκτικοί στο να βρεθεί μια λύση και τους ευχαριστούμε για αυτό. Στραφήκαμε στον υπεύθυνο υποδομών του Ρυσίου, κύριο Μανώλη Καραμάνη, και τον προπονητή του παιδικού, κύριο Χάρη Αποστολίδη.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και τους ευχαριστούμε πολύ και τους δύο γιατί από την πρώτη μας συνομιλία μαζί τους καταλάβαμε ότι είναι άνθρωποι του μπάσκετ που κατανόησαν το πρόβλημά μας και προσπάθησαν σοβαρά να βρουν μια λύση.

Κατανόησαν ότι πρωταγωνιστές αυτών των παιχνιδιών είναι τα παιδιά και ότι αυτά θα πρέπει να είναι παρόντα στους αγώνες. Κατανόησαν ότι οι αθλητές μας περίμεναν με αγωνιά αυτό το παιχνίδι και θα ήθελαν να ήταν στο γήπεδο με κάθε τρόπο.

Και τα κατανόησαν αυτά χωρίς να σκεφτούν με μικρότητα ότι η ομάδα τους θα μπορούσε πιο εύκολα να κερδίσει αφού στο δεύτερο παιχνίδι εμείς θα κατεβούμε με το προπαιδικό μας τμήμα.

Το εγχείρημα ήταν δύσκολο ιδίως με το συνεχόμενο πρόγραμμα που έχει το πρωτάθλημα παίδων. Τελικά για λόγους δυσκολίας με τα γήπεδα και ήδη προγραμματισμένων υποχρεώσεων δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε τα παιχνίδια. Παρόλα αυτά εμείς θέτουμε σαν παράδειγμα προς μίμηση αυτήν την κίνηση και την προσπάθεια με το σκεπτικό ότι ιδίως σε αυτές τις ηλικίες δεν πρέπει κάνεις να βλέπει στενά και μυωπικά τα γεγονότα και να κυνηγάει μόνο προκρίσεις και νίκες. Πρωταγωνιστές είναι μόνο τα παιδιά! Ούτε οι παράγοντες, ούτε οι γονείς.

Κύριοι σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για την προσπάθεια που κάνατε. Ευχόμαστε παράλληλα στο σωματείο Αναγέννηση Ν. Ρυσίου να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομής και ελπίζουμε να γίνουν δυο κάλοι αγώνες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια