Ο Μιχάλης Πελεκάνος στο μουσείο της ΧΑΝΘ

Τον διεθνή φόργουορντ του ΑΡΗ, Μιχάλη Πελεκάνο φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις η ΧΑΝΘ.










Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής των κίτρινων, ξεναγήθηκε από τον Γιωργή Μπουσβάρο στο Μουσείο του Μπάσκετ, έγραψε τις εντυπώσεις του στο βιβλίο επισκεπτών, συμμετείχε στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της Μασκότ του Μουσείου και υποσχέθηκε να συμβάλει στον εμπλουτισμό της Έκθεσης προσφέροντας κάποιο από τα προσωπικά του αντικείμενα στην ΧΑΝΘ.

«Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία. Μακάρι το παράδειγμα της ΧΑΝΘ να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες. Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση από όσα είδα και άκουσα ήταν τα τερέν στα οποία αγωνίζονταν κάποτε οι παίκτες όπως και οι μπάλες με τις οποίες έπαιζαν. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικές εποχές σε σχέση με την δική μας».

Για τον Μιχάλη Πελεκάνο μίλησε και ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Μουσείου Γιωργής Μπουσβάρος: «Είχα δει για πρώτη φορά τον Μιχάλη όταν είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη ως έφηβος με το Περιστέρι για ένα Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ICBS. Ξεχώριζε από όλα τα παιδιά, είχα πει τότε στον Πεδουλάκη και στον Κακουλίδη ότι έχετε στα χέρια σας ένα παίκτη υψηλού επιπέδου. Χαίρομαι γιατί σήμερα ο Μιχάλης είναι υπόδειγμα αθλητή και οικογενειάρχη». Το «παρών» κατά την επίσκεψη του Μιχάλη Πελεκάνου έδωσε και η υπεύθυνη ξεναγήσεων του Μουσείου Μαντώ Τσατσαρή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια