Νίκη σωτηρίας για το Μέγα Αλέξανδρο-Εντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία από το ΠΚ Νεάπολης

Υστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο Μέγας Αλέξανδρος επικράτησε στη Μίκρα με 63-60 του ΠΚ Νεάπολης και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής.










Δεκάλεπτα: 20-18, 35-34, 47-48, 63-60
Διαιτητές: Θεοδώρου-Γραικός
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Ρηγίνος): Κακαλιάντης 4(1), Μπαλάσκας 4(1), Παναγιωτίδης, Γιαχανατζής 21(2), Νικολάτος 9, Παπαζαρίας 9(1), Κατριβάνος 2, Μελάς 10, Νεράντζης 4.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου-Τασόπουλος): Θεολόγου 13(2), Τσαλικίδης 3(1), Τουβετζίδης 20, Κοσμίδης 10, Καβράκης 5, Σαχινίδης 2, Δέλλας 5, Ταουκίδης 2.

Ανάστατη η Νεάπολη με τη διαιτησία

Στην ιστοσελίδα του ΠΚ Νεάπολης αναφέρονται τα εξής:

Δεν υπήρχε περίπτωση με τέτοιες συνθήκες η ομάδα μας να πάρει τη νίκη σήμερα το βράδυ στο κλειστό της Μίκρας. Πραγματικά κάποιοι είχαν στήσει σκηνικό Hostel, γηπέδου σφαγείου...

Οι διαιτητές έδωσαν πέντε τεχνικές και αντιαθλητικα, δύο αποβολές στον πάγκο, η μία στον προπονητή μας όλα όταν η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ...

Δε θα θέλαμε να σχολιάσουμε τις ενέργειες του παράγοντα της αντιπάλου ομάδας όλη την προηγούμενη εβδομάδα...

Δήλωση του μέλους του ΔΣ του ΣΑΠΚ Νεάπολης και τέως προέδρου Λ. Χατζηαντωνιάδη:

«Μετά από τόσο χρόνια ενασχόλησης μου με το άθλημα, αισθάνομαι αηδιασμένος με την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα που υπηρετώ και ειλικρινά ντρέπομαι για την συμπεριφορά ανθρώπων που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς αγώνες και εννοώ και διαιτητές και παράγοντες...»

Δήλωση του Γ.Γ του ΣΑΠΚ Νεάπολης Α. Μποζίκη:

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Γκένογλου και τους αθλητές μας, διότι δεν προστατεύσαμε την ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο και ενώ έχουν συμβεί γεγονότα που μας ήταν γνωστά όλη την εβδομάδα που μας πέρασε.

Το πρωτάθλημα για εμάς πλέον έχει αλλοιωθεί. Αλλά η αξιοπρέπεια μας και η αισθητική μας δεν μας επιτρέπει να καταθέσουμε τα όπλα.Θα δ ώσουμε τον αγώνα μας τίμια εντός και εκτός των γηπέδων δίχως να λογαριάζουμε το ψυχολογικό κόστος.Όσο για το "φίλο" σωματείο του Μ. Αλεξάνδρου, του εύχομαι καλή παραμονή στην κατηγορία μιας και έχει τα προσόντα να το καταφέρει...»

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ!!ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ..ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΤΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΟΙΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ...