Καπογιάννη: «Το θέλαμε περισσότερο»

Το Ελληνικό πήρε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του κατακτώντας στην Κω το κύπελλο Ελλάδας στον τελικό του Final 4. Η προπονήτρια της ομάδας Ελένη Καπογιάννη μίλησε στο www.basket.gr για αυτή τη μεγάλη επιτυχία υποστηρίζοντας ότι οι παίκτριες της ήθελαν περισσότερο το τρόπαιο.








Που οφείλεται η επιτυχία του Ελληνικού;

«Εκεί που κατά τη γνώμη μου οφείλονται όλες οι επιτυχίες. Στη σταθερή και διαρκή δουλειά, όπως επίσης, στην πίστη των δυνατοτήτων μας για την εκπλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει».

Τι ήταν αυτό που έκανε καλύτερα το Ελληνικό στον τελικό και πήρε το κύπελλο;

«Η εμφάνιση της ομάδας μας δεν ήταν αυτή που έχουμε συνηθίσει και υπάρχει δικαιολογία, εξαιτίας της απειρίας. Παίξαμε, όμως, εκπληκτική άμυνα και στο τέλος δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Και όταν το ματς πάει στο τελευταίο σουτ πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου».

Για σας πιο γλυκός είναι ένας ο τίτλος σαν προπονήτρια ή σαν παίκτρια;

«Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός για μένα, αλλά ο πρώτος τίτλος μου σαν προπονήτρια είναι αναμφίβολα πιο γλυκός. Το ήθελα πολύ όπως και όλοι στην ομάδα μας».

Όταν στην τελευταία φάση είδατε τη Μπαλτά να σηκώνεται τι σκεφτήκατε;

«Μόλις είδα την αρχή της πορείας της μπάλας από το σουτ της Ανθής είπα ότι είναι μέσα. Ήταν πραγματικά ένα μεγάλο σουτ...»

Μπορεί το Ελληνικό να κάνει το νταμπλ;

«Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι την πορεία μας. Αυτό κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες και στη δουλειά μας και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς μέχρι την ολοκλήρωση των φετινών μας υποχρεώσεων».

Πως είδατε τη διοργάνωση του Final 4 του κυπέλλου γυναικών στην Κω;          

«Ήταν μια άψογη διοργάνωση, απ’ όλες τις πλευρές. Τόσο από το Δήμο της Κω όσο και από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους. Ήταν πολύ σωστή η απόφαση της ΕΟΚ να γίνει το Final 4 στην Κω, ένα νησί που έχει αγκαλιάσει το μπάσκετ. Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους φιλάθλους που γέμισαν τις εξέδρες του γηπέδου και δημιούργησαν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια