Πέρασε δύσκολα από τα Κουφάλια ο ΓΣ Μενεμένης

Υστερα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ο ΓΣ Μενεμένης καλύτερος στην τελευταία περίοδο επικράτησε στα Κουφάλια με 37-46.







Η Ιακωβίδου των νικητών τραυματίστηκε στο τέλος και οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν με έξι παίκτες έχουν παράπονα από την αντίπαλη ομάδα για το σκληρό παιχνίδι της.
Δεκάλεπτα: 14-7, 20-16, 30-28,  37-46
Διαιτητές: Τζίμα-Γιαννάκης
ΚΟΥΦΑΛΙΑ (Φιλιππίδης): Κυριακίδου 2, Κυριακίδου Δ. 3, Καρακίτσου 4, Ιορδανίδου, Μπάγκου, Μπεζίκη , Λυτούδη 22, Μπεζίκη 2, Τανταλίδου 5. 
ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ(Σάββας): Ντουγιουτζή 11, Κόλλια 14, Κονδύλη 3, Πρωτογέρου 12, Ανδριοπούλου 4(1), Ιακωβίδου 2. 

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η κυρια Ιακωβιδου τραυματιστηκε και περαστικά της, οταν ομως της προσφεραμε γαζα δεν την δέχτηκε. Η Μενεμενη δεν κατέβηκε μονο με εξι παίχτες και σαν παίκτρια των Κουφαλιων εχω να πω οτι δεν μας εχουν παίξει ποιο άσχημα και ποιο αντιαθλητικα συγκεκριμενες παίκτριες της Μενεμενης( οχι ολες) ειμαι 37 και μπήκα ξανα στα γηπεδα μετα απο πολλά χρονια για να χαρώ το μπασκετ, έπαιξα στο πρωτάθλημα και μπορώ με απολυτη βεβαιότητα να πω οτι συγκεκριμένες παίκτριες σημερα δεν επαιζαν μπασκετ αλλα κατι αλλο!!!!!!! Και εσυ κύριε Τσιοτρα θα επρεπε να διασταυρωνετε πριν κάνετε ανάρτηση.
Ο χρήστης Tsiotras είπε…
έγραψα ότι είναι η άποψη των φιλοξενούμενων αυτή. Περιμένω και την δική σας άποψη για το θέμα και φυσικά θα αναρτηθεί...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την αποψη της ομαδας μου την εξέφρασα στο προηγούμενο μήνυμα και πολύ ευχαρίστως να σας δώσουμε το βίντεο του αγώνα για να δείτε και μονο σας ποιος δεν έπαιξε σημερα μπάσκετ! !!!!!!! (και πρεπει να ζητήσω συγγνώμη που πριν σας μίλησα στον ενικό ενώ δεν σας γνωριζω και ήμουν επιθετικη μαζι σας.)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τον αγωνα οι διαιτητες τον εκαναν σκληρο γιατι δεν σφυριζαν φαουλ. οποτε κατι επρεπε να γινει!