Προβάδισμα πρόκρισης για τους παίδες του Ανατόλια-Κέρδισαν με 74-60 τον Αρη

Με το ευρύ 74-60 επικράτησαν οι παίδες του Ανατόλια στην έδρα τους επί του Αρη και είναι πλέον αυτοί που έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στους «οκτώ» της διοργάνωσης.






Ο Αρης που αγωνίστηκε χωρίς τους Πασχαλίδη, Καμπίτση, Ρουμελιώτη και Παντόπουλο θα παλέψει να καλύψει την διαφορά στο δεύτερο παιχνίδι στο «Αλεξάνδρειο».
Δεκάλεπτα: 26-9, 39-28, 56-49, 74-60
Διαιτητές: Τζιοπάνος Γ.-Αγραφιώτης Γρ.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Κοντός): Μπακόπουλος, Καντούλης 2, Λαλιώτης 23(6), Ξενιτίδης 18(5), Ζαφειρούδης 21(1), Κολάρης 22, Βλάχος, Κυριαφίνης 4, Μακρυγιαννάκης 4, Κύρτσιος.
ΑΡΗΣ(Κεσαπίδης-Γάκης): Σπανόπουλος 19(1), Παπαδόπουλος, Βαλουμάς, Καρασίμος 18, Λαζαρίδης, Γερομαρκάκης 21(1), Λούσης, Σαββίδης, Μέλλιος 2, Μαστροδημήτρης. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτο παλι...Να δηλωνονται ως απουσιες παιδια που τα εχετε φερει απο γειτονικες πολεις,τα τρεφετε,τα πληρωνετε και δεν εχουν κανει ουτε συμμετοχη!Απλα και μονο να δικαιολογηθει η ηττα κυριοι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αφου δν ξερεις μην μιλας....μονο ο παντοπουλος ειναι απο την καβαλα . Ολοι οι αλλοι ειναι απο την θεσσαλονικης και ουτε τρεφονται ουτε πληρωνονται απο τον αρη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αφου δν ξερεις μην μιλας....μονο ο παντοπουλος ειναι απο την καβαλα . Οι τρεις αλλοι ειναι θεσσαλονικεις και μαλιστα οι δυο επαιζαν απο περσι στον αρη.ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣΣΣ