Ντεμπούτο για τον 13χρονο Σούλη στη Β΄ Εθνική-Βίντεο με το πρώτο του καλάθι

H Νίκη Bόλου ηττήθηκε από τη Δόξα Λευκάδας στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, όμως κέρδισε έναν νεαρό παίκτη!






Το ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα έκανε ο 13χρονος καλαθοσφαιριστής, Θοδωρής Σούλης, που πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Σπύρο Στρατίκη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Όπως διαβάζουμε στο www.magnesiasports.gr ο  ύψους 1.78 φερελπις καλαθοσφαιριστής, θεωρείται ένα από τα ταλέντα της Νίκης, ωστόσο η συμμετοχή του έχει να κάνει με τη γενικότερη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών. Κάθε φορά θα προωθούνται από το παιδικοεφηβικό τμήμα παιδιά κι αν δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία, θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής στη Β’ Εθνική.

Βέβαια για τον Θοδωρή Σούλη ήταν η τυχερή του μέρα, καθώς στα 13 του να κάνει ντεμπούτο στη Β’ Εθνική, είναι κάτι που αναμφίβολα δεν το περίμενε. Πάντως ο νεαρός δείχνει καλά στοιχεία, διαθέτει προσόντα, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά. Η συμμετοχή του είναι απλά μία επιπλέον εμπειρία στην μπασκετική του πορεία που μόλις τώρα αρχίζει. Μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή πέτυχε και το πρώτο του καλάθι, γράφοντας και εκείνος τον δικό του πόντο στο ταμπλό παρά την ήττα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια