Ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στην κοπή πίτας της ακαδημίας «Future Stars»-Φωτορεπορτάζ

Όπως κάθε χρόνο η ακαδημία «Future Stars» διοργάνωσε την εκδήλωση κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Casual-Coffee-Bar «Alana» (Ανδριανουπόλεως 7), το πρωί του Σαββάτου, αφήνοντας πίσω τους μια πετυχημένη χρονιά, την πρώτη χρονιά που δημιουργήθηκε η ακαδημία από τους προπονητές Γιάννη Πολίτη και Θανάση Κυρκούση.




Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε DVD διάρκειας 20 λεπτών με τις διάφορες δραστηριότητες της ακαδημίας καθώς και στιγμιότυπα από τα διάφορα φιλικά παιχνίδια με ακαδημίες άλλων συλλόγων.

Κατά την εκδήλωση μοιράστηκαν διάφορα αναμνηστικά σε γονείς και αθλητές, καθώς και ημερολόγια γραφείου, προσφορά της Εταιρείας KYANA professional hair products.

Επίσης δύο μπάλες δόθηκαν στους τυχερούς αθλητές μας, προσφορά μία μπάλα από την WILSON και μία SPALTING από την Ε.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης.

Τυχερός του νομίσματος της πίτας ήταν ο Θανάσης Κυρκούσης που κέρδισε το βιβλίο «Θεσσαλονίκη: Η πόλη του Μπάσκετ», προσφορά της GBA.

Έγιναν απονομές μεταλλίων σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο εσωτερικό πρωτάθλημα της ακαδημίας, που διεξήχθη από τον Νοέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο, κάθε Σάββατο.

Τέλος ένας τυχερός κέρδισε μια φανέλα των Lakers, προσφορά υπευθύνων του μαγαζιού «Alana». Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του «Μελί-Μελί» των κ.κ. Γιώργου και Χάρη Τσελέπη, τους οποίους  η  ακαδημία ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την χειρονομία.


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια