Ευρεία νίκη με… συγνώμη από το προπαιδικό της ΗΟΟΡ

Με το ευρύ 71-4 επικράτησαν οι παμπαίδες της ΗΟΟΡ της τρίτης ομάδας της ΕΚ Σταυρούπολη.  










Η Ακαδημία Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ, με ανακοίνωσή της, «ζητά ένα μεγάλο συγνώμη για το σκορ που προέκυψε λόγω μεγάλης αδυναμίας της αντίπαλης ομάδας. Τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να αποφεύγονται με την σωστή τοποθέτηση των ομάδων στους ομίλους ανάλογα με την δυναμικότητα προστατεύοντας πρώτα από όλα τα ίδια τα παιδιά και κατ’ επέκταση το ίδιο το άθλημα. Με απόφαση των προπονητών η ομάδα μας, στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι  δεν πίεσε καθόλου τους αντιπάλους παίζοντας άμυνα μέσα από το τρίποντο. Σκοπός μας είναι τα παιδιά να γίνονται καλύτεροι αθλητές και να σέβονται τους αντιπάλους μέσα από την διαδικασία των αγώνων. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας και σε όλες τις ομάδες».
Δεκάλεπτα: 22-2, 40-2, 61-2, 71-4
Διαιτητής: Κορνάρου
ΗΟΟΡ (Αραιτζόγλου- Μασλαρινός): Γαλανός 4, Παπαθανασίου 4, Δερβισόπουλος 8, Τούνης 4, Πάτσιος 4, Κωστελίδης 8, Αθανασιαδης 4, Φούρναρης 8, Χρήστου 8, Παπανικολάου 5(1), Αλβανίτης 10, Ευταξίας 4.
ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 3 (Παπαδόπουλος):  Παρθενιώτης 2, Αρβανίτης, Μανωλόπουλος, Τσιαρεκτσης, Κωσταντινίδης, Δουλγερίδης 2, Κουτσίδης, Μασούρας.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΕΚΑΣΘ φέτος είναι τραγωδία. Απο κληρώσεις που αλλάζουνε απο κληρώσεις που γίνονται πριν τελειώσουν τα προκριματικά και απο τους ομίλους των προπαιδικών που είνα άλλα αντί άλλων . Συγχαρητήρια.