Παπαβασιλείου: «Η νίκη μας έδωσε ψυχολογία»

Ο Ηρακλής πήρε μια πολύτιμη νίκη κόντρα στον ΑΟ Σερρών και από την τέταρτη θέση πλέον θα προσπαθήσει για το καλύτερο.










Η νίκη είχε διπλή σημασία καθώς κέρδος δεν ήταν μόνο οι βαθμοί αλλά και η ψυχολογία, όπως τονίζει και στις δηλώσεις της στη Blue Arena η Μαρία Παπαβασιλείου. Η αθλήτρια του Ηρακλή ήταν η πρώτη σκόρερ στον αγώνα με τις Σέρρες.

«Με αυτή τη νίκη χαμογέλασε λίγο το χειλάκι μας μετά τις τελευταίες κακές ήττες που μας άφησαν μακριά από τους στόχους μας και τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι με τον Παναθλητικό ήταν καθαρά θέμα απειρίας και χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας ενώ με τον Ολυμπιακό Βόλου από λάθη δικά μας η διαφορά εκτοξεύθηκε μέσα σε 3 λεπτά.

Για μας η νίκη ήταν μονόδρομος για να ανέβει και η ψυχολογία μας και να πάρουμε τα πάνω μας. Μπήκαμε δυνατά και συγκεντρωμένα από την αρχή στο παιχνίδι και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος, με σταθερούς ρυθμούς. Ουσιαστικά η νίκη μας έδωσε ψυχολογία. Ακολουθεί στην έδρα μας το παιχνίδι με τους Τιτάνες Δράμας που μοιάζει σαν ομάδα με αυτή των Σερρών, οπότε θα είναι παρόμοιο παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε κι αυτή τη νίκη και να μπούμε συγκεντρωμένες στο παιχνίδι, χωρίς άγχος και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Πλέον είναι δύσκολο για τις πρώτες θέσεις. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει σερί 11 νικών και είναι απίθανο να χάσει αλλά εμείς συνεχίζουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια