Περίπατος στο ντέρμπι κορυφής για το Πειραματικό

Σε παράσταση για ένα ρόλο αποδείχθηκε το ντέρμπι κορυφής του δεύτερου ομίλου της Γ1 κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΘ, καθώς οι παίκτες του Πειραματικού αποδίδοντας σαν ομάδα πολύ υψηλότερων κατηγοριών έκαναν περίπατο απέναντι στο Ναύαρχο Βότση επικρατώντας με 73-46.

Οι παίκτες του Πειραματικού μπήκαν από το πρώτο δευτερόλεπτο στον αγώνα αποφασισμένοι και δεν άφησαν καμία ελπίδα στους φιλοξενούμενους για να διεκδικήσουν  τη νίκη.

Ένα 9-0 στο ξεκίνημα, με άμυνα σεμιναριακού επιπέδου έδωσε το πρώτο δείγμα για το τι θα επακολουθήσει. Δεν υπήρχε ο παραμικρός διάδρομος, και έτσι με άψογη αλληλοκάλυψη, επιθέσεις με αυτοσυγκέντρωση και σίγουρες επιλογές διαμορφώθηκε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο 38-16.

Εκεί όλα είχαν τελειώσει αλλά οι γηπεδούχοι συνέχισαν με πατημένο το γκάζι πλησιάζοντας στο τρίτο δεκάλεπτο τους 30 πόντους διαφορά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά ξεπέρασε το προαναφερθέν νούμερο και έτσι έπαιξαν και οι παίκτες του εφηβικού και παιδικού τμήματος. Ο Οδυσσέας Σικαλίδης (γεννηθείς το 1999) έκλεισε το σκορ με ένα πολύ ωραίο καλάθι διαμορφώνοντας το 73-46.

Επόμενη αγωνιστική την Παρασκευή στο γήπεδο του Επταπυργίου στις 21:30 με αντίπαλο τον Χορτιάτη. Ακόμη ένα ντέρμπι για του παίκτες του Πειραματικού οι οποίοι ξεκινούν την προετοιμασία τους με καθημερινές προπονήσεις και με πολύ δουλειά από το προπονητικό τιμ των «νεοφώτιστων». 

Δεκάλεπτα: 19-11, 38-16, 56-33, 73-46
Διαιτητές: Τσοκόλης-Λουλουδιάδης
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Ιατρού-Τσεσμετζής): Σταυρούδης, Σπυριδόπουλος, Χορταριάς 4, Κατσαρής 5, Κεχαγιάς 2, Παντάλης 13, Δεμερτζής 25(2), Πεχλιβάνης, Πετρίδης 6, Βλάχος 8, Μπαχάρογλου 8(1), Σικαλίδης 2.

Ν. ΒΟΤΣΗΣ(Μανωλόπουλος): Κονιώρης, Κωνσταντινέλης 5(1), Κανελλίδης 3(1), Σεϊσης 4, Λυπηρίδης 10(2), Καρπούζας 5, Οικονόμου 3(1), Κώστας, Καλαιτζής 3, Πολύζος 2, Κουκοβίνος 5(1), Παπαδόπουλος 6.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια