Περίπατος για τον ΑΟ Μεσήμβριας-Καταγγέλλει την Τζίμα για αργοπορία η ιστοσελίδα των νικητών

Εύκολα και βασιζόμενος για μια ακόμη φορά στην πολύ καλή του άμυνα ο ΑΟ Μεσημβρίας επιβλήθηκε της ΑΕΚ Αγίου Αθανασίου με το ευρύ 38-75.







Ο αγώνας δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Επόμενος αντίπαλος για τη νικήτρια ομάδα ο Αρίων Σταυρούπολης στο κλειστό του Αγίου Αθανασίου.

Η ιστοσελίδα του ΑΟ Μεσήμβριας καταγγέλλει την διαιτητή κ. Τζίμα ότι έφτασε στο γήπεδο με καθυστέρηση 15 λεπτών και όταν ο δεύτερος διαιτητής κ. Γιαννάκης πήρε την απόφαση να ξεκινήσει το παιχνίδι μόνος του. Ο λόγος της καθυστέρησης σύμφωνα με τους νικητές ήταν ότι η εν λόγω διαιτητής βρίσκονταν στο γειτονικό γήπεδο της Γέφυρας όπου παρακολουθούσε τον αγώνα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΓΑΣ Χαλκηδόνας. «Θα πρεπε η κυρία Τζίμα να σέβεται τους 70 συνολικά ανθρώπους που την περίμεναν στο γήπεδο», σχολιάζει.   

Δεκάλεπτα: 14-15, 23-33, 27-50, 38-75
Διαιτητές: Τζίμα-Γιαννάκης
ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Μαυροματίδης): Παντελάκος 2, Κανλής 5 (1), Ιτσιόπουλος, Προκοπίου 6, Χριστάνης, Σμυρναίος 8, Μητρούδης, Κτενίδης 4, Σιβρής 4, Βεργίδης 2, Σαραντιάδης 2, Τσακίρης 5.
ΑΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ (Γιαννάκαρος): Αντωνιάδης, Χατζηαποστόλου 4, Χουρμουζηίδης, Ζυρίδης 5 (1), Κιουρσίδης 30 (4), Αλμασίδης 8, Ηλιού 5, Μπρούσαλης 8, Στάμογλου 6, Χριστοφής 5, Οικονομάκος 4.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια