Την Πέμπτη η προπόνηση για τα κλιμάκια των Εθνικών Νεανίδων, Κορασίδων, Πανκορασίδων Βορρά-Ποιές καλούνται από τον Ευριπίδη Μελετιάδη

Από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ευριπίδη Μελετιάδη καλούνται οι παρακάτω παίκτριες του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Νεανίδων, Κορασίδων, Πανκορασίδων, να βρίσκονται την Πέμπτη 6/2/2014 στο γήπεδο του Επταπυργίου (Γεντί Κουλέ) στις 16:00 για προπόνηση:










Ράτζα Τιάνα, Ράτζα Ιβάνα, Αλεξίου Αλεξάνδρα, Ζουμπούλη Ισαβέλλα, Παπαδοπούλου Ευη(ΠΑΟΚ), Γεροστεργίου Χριστιάννα, Γεροστεργίου Μαριλένα, Τσουμπερλή Ευαγγελία, Καλημέρη Κική (Ηρακλής), Κιλαζίδου Χρύσα, Γιαννούδη Αθηνά, Αντωνιάδου Σοφία, Αντωνιάδου Αθηνά, Τζίοτζιου Τατιάνα, Κατσαμούρη Μαρία, Παπαρδέλα Βάσω,  (Αρης), Διαμαντίδου Κωνσταντίνα (Μαντουλίδης), Γούλα Μαρία (Απόλλων Καλαμαριάς).    

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια απο τα ιδια παλι στα κλιμακια ....απο τις 3,5 ομαδες της θεσ/νικης τα παιδια των εφορων και των προπονητων ! Τελικα πως γινεται η επιλογη? Πειτε και σε μας τους υπολοιπους....τελικα μονο αυτες ειναι οι ομαδες? Μονο αυτα τα παιδια αξιζουν μια ευκαιρια?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ποιος βορρας ρε παιδια? γιατι βορρας δεν ειναι μονο η θεσ/νικη...και ο ομοσπονδιακος ειναι διορισμένος για ολα τα ελληνόπουλα και οχι για καποιες ομαδες!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν κάνεις ατομικές με τον σωστό κόουτς τότε έχεις πιθανότητες να κληθείς αξιοκρατικά
ή εκτός και πάρεις μεταγραφή στην ομάδα που προπονεί ή προπονούσε ο κοουτς.
Η απάντηση δίνεται στο γήπεδο και πάντως όσον αφορά τις νεάνιδες αν δούμε τους αγώνες μεταξύ ΑΡΗ, ΠΑΟΚ και ΗΡΑΚΛΗ άλλες καθάρισαν τα παιχνίδια.