Πλήθος κόσμου και βραβεύσεων στην βασιλόπιτα του ΑΣ Πανόραμα-Φωτορεπορτάζ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο ΑΣ Πανοράματος στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» του Πανοράματος.





Την εκδήλωση εκτός των γονέων και συγγενών των αθλητριών, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, που έκοψε και το πρώτο κομμάτι της πίτας, καθώς και ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαιας Σωκράτης Δωρής, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Πυλαίας-Χορτιάτη Μιχάλης  Γεράνης, ο Πρόεδρος Κ.Ε.Π.Α.Π. Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη Ιωάννης Καρτάλης, η Πρόεδρος Δημ. Επιτροπής Παιδείας και Σχ. Επιτροπών Α'βάθμιας και Β'βάθμιας Εκπαίδευσης Ιφιγένεια Τσιρά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πυλαίας-Χορτιάτη Γεώργιος  Κεδίκογλουκαι Χαράλαμπος Κελεπούρης,  ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ Διονύσης Ψωμιάδης, ο Προέδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, ο Προέδρος της ΕΠΕΣΘ Παύλος Αναστασιάδης, ο πρώην Νομαρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πυλαίας – Χορτιάτη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου του ΑΣ Χρήστου Ριτζαλέου ο όποιος  κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο κ.Καϊτετζίδη που έκοψε την κεντρική πίτα. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο υπουργός και οι Αντιδήμαρχοι, μετά από σύντομο χαιρετισμό και ευχές, μοίρασαν στις αθλήτριες τα πιτάκια,  που αρκετά από αυτά είχαν δώρα προσφορά της «PM Printing Fashion-Περικλής Σαμαράς», ενώ στο τέλος έβγαλαν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Ακολούθησε   βράβευση της ομάδας μπάσκετ των παίδων του ΑΣ  και του προπονητή τους Θωμά Λαζάρου, η οποία έφτασε πέρσι στις 16 καλύτερες ομάδες του νομού Θεσσαλονίκης. Οι αθλητές του παιδικού είναι οι Μειντανης Σπυρος, Κριτσας Γιωργος, Δερμετζιδης Κυριακος, Σαββιδης Γιώργος, Σαραντης Χρηστος, Πιντζας Μαριος και Αλκης, Κοτζακιαχιδης Γιαννης, Δρακακης Κωστας, Βασιλειαδης Παναγιωτης, Χανοζιδης Χαρης, Καρακασιδης Kωστας, Kαρανικολας Παναγιωτης, Θεοδωριδης Κωστας, Τσαουσης Αλέξανδρος, Ματζολης Λουκας, Λιαρος Χαραλαμπος.

Η εκδήλωση έκλεισε με την μεγάλη κλήρωση των λαχνών που έκαναν οι αθλητές του συλλόγου και οι επίσημοι προς ανάδειξη των 40 συνολικά μεγάλων νικητών.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια