Η κλήρωση των επόμενων φάσεων του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ

Ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ η κλήρωση των επόμενων φάσεων του παιδικού πρωταθλήματος.











Οι ομάδες που συμμετείχαν είναι οι εξής: Θερμαϊκός Θέρμης, ΣΑΠΚ Νεάπολης, Ερμής Λαγκαδά, ΣΑΑΚ Ανατόλια, Αναγέννηση Φλόγα Αναλήψεως, Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου, Αριστοτέλειο Κολλεγιο, Απόλλων Καλαμαριάς, Μαχητές Δόξας Πεύκων, Μ.Ε.Ν.Τ., Αχιλλέας Τριανδρίας, Μακεδονικός, Ηρακλής,  Αριστοτέλης Επανωμής, Αίας Ευόσμου, ΠΑΟΚ, Μαντουλίδης, ΑΡΗΣ, Μ.Αλέξανδρος, Αστέρια, Χ.Α.Ν.Θ., Ε.Κ. Σταυρούπολης, Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, Ποσειδώνας Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι οκτώ νικητές* των αγώνων της Β’ φάσης, θα αγωνισθούν με τις υπόλοιπες ομάδες του 2ου ομίλου & την τελευταία ομάδα του 1ου ομίλου κατόπιν κλήρωσης, σε διπλούς αγώνες (εντός-εκτός).
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις έδρες των ομάδων των οκτώ (8) νικητών της Β΄φάσης.
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους ομάδες που ήταν ήδη στο ίδιο όμιλο στην Α΄φάση.
Σύμφωνα με την προκήρυξη «οι οκτώ νικητές* των αγώνων της Γ’ φάσης θα αγωνισθούν σε διπλά παιχνίδια με τις οκτώ ομάδες του 1ου ομίλου.
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους ομάδες που ήταν ήδη στον ίδιο όμιλο στην Α΄ φάση. Τα παιχνίδια της Γ΄ φάσης που θα πραγματοποιηθούν στις 23/2 και 9/3 είναι:

Ν1. ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Ν2. ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
Ν3. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
Ν4. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΕΓΙΟ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
Ν5. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
Ν6. Μ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ
Ν7. ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΜΕΝΤ
Ν8. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Δ΄ ΦΑΣΗ

Οι οκτώ νικητές* των αγώνων της Γ’ φάσης θα αγωνισθούν σε διπλά παιχνίδια με τις οκτώ ομάδες του 1ου ομίλου.
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους ομάδες που ήταν ήδη στον ίδιο όμιλο στην Α΄ φάση. Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 16/3 και 23/3.

Π1. Ν1-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
Π2. Ν2-ΑΡΗΣ
Π3. Ν6-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ
Π4. Ν4-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Π5. Ν7-ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ
Π6. Ν3-ΠΑΟΚ
Π7. Ν8-ΧΑΝΘ
Π8. Ν5-ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές* των αγώνων της Δ’ φάσης (8 ομάδες) θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες κατόπιν κλήρωσης. Δεν θα παίξουν μεταξύ τους οι τέσσερις πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου. Τα παιχνίδια δεν έχει οριστεί ακόμη πότε θα γίνουν.

Η1. Π5-Π6
Η2. Π8-Π4
Η3. Π7-Π2
Η4. Π3-Π1

*Νικητής θεωρείται η ομάδα που στους δύο αγώνες συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς. Αν συγκέντρωσαν τους ίδιους βαθμούς, τότε λαμβάνεται υπ’ όψη η διαφορά πόντων και αναδεικνύεται νικητής η ομάδα με την μεγαλύτερη διαφορά.
Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε ορίζεται ένας αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο.
Στους παραπάνω αγώνες πρέπει να υπάρξει νικητής και δεν υπάρχει ισόπαλο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που λήξει από τον διαιτητή ισόπαλος θα συνεχισθεί με πεντάλεπτη παράταση  ή όσες παρατάσεις χρειάζονται για να αναδειχθεί νικητής.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές των αγώνων της ημιτελικής φάσης (4 ομάδες), κατόπιν κλήρωσης θα δημιουργήσουν δύο ζευγάρια, οι νικητές των αγώνων θα αγωνισθούν στον Τελικό και οι ηττημένοι για την 3η και 4η θέση της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης σε ουδέτερο κλειστό γήπεδο.

Η2-Η4
Η1-Η3





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια