Μεγάλο «διπλό» για τη Λευκάδα στις Σέρρες- Κηρύκος: «Εγώ θα αποχωρήσω!»

Υστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι η Νίκη Λευκάδας επικράτησε στις Σέρρες με 71-73 του ΑΟΣ και παρέμεινε μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.






Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά η Μαρία Χωλοπούλου αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε.
Δεκάλεπτα: 25-19, 41-41, 50-50, 71-73
Διαιτητές: Τριανταφυλλίδης-Ζάνεφ
AO ΣΕΡΡΩΝ (Κηρύκος): Μαραγκού 5, Μπακιρτζίδου 18, Τζιαμπάζη 17 (4), Χωλοπούλου Ν. 14 (2), Χωλοπούλου Μ. 14 (1), Πρόικου 3 (1), Δεινοπούλου, Καρατζά.
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας-Βαφιάς): Κρητικού 10 (2), Αργυρού 8, Κεμαβόρ 16 (2), Ψυχογιού 15 (3), Καββαδία 4 (1), Δεληγιάννη 20, Σταματέλου, Τζίμπο, Σταματέλου, Σουνδία.

Κηρύκος: «Εγώ θα αποχωρήσω!»

Φανερά απογοητευμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της σερραϊκής ομάδας, Νίκος Κηρύκος. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» με δηλώσεις που έκανε στο serresbasket τόνισε τα εξής:


«Δυστυχώς οι γηγενείς είναι εναντίον του Α.Ο.Σ. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει εδώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω με αυτά που βλέπω να γίνονται με τις γραμματείες και τους άλλους τριγύρω. Υπηρετούμε το μπάσκετ και δε μας σέβονται. Τι να πω μετά εγώ στις παίκτριές μου; Εγώ θα αποχωρήσω κι ας έρθει μετά να αναλάβει κάποιος άλλος».

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο τέλος του αγώνα έγινε φάουλ στην Μαρία Χωλοπούλου στην προσπάθεια της για σουτ που όμως πότε δεν σφυρίχτηκε όπως και άλλα πολλά κατά την διάρκεια του αγώνα.Παρακαλώ να σημειωθεί αυτό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κουραστικός προπονητής.
'Οποτε χάνει φταίει η διαιτησία,όποτε κερδίζει το κανει με τη μαγκιά του...
Δηλαδή όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός απο αυτον???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν παρακολουθήσεις ένα παιχνίδι του ΑΟΣ στον 2ο γύρο περισσότερο θα καταλάβεις γιατί ο Κυρήκος λέει αυτά που λέει.Μέχρι και η γραμματεία στην έδρα τους ήταν εναντίων τους.Δεν λέω ότι όλα πάνε καλά από αγωνιστικής άποψης για τον ΑΟΣ άλλα αυτά που συμβαίνουν με την διαιτησία είναι τραγικά.Αναμενόμενο φυσικά αφού όλοι γνωρίζουμε ότι την Λευκάδα "πάνε να την βγάλουν" πρώτη σε αυτό τον όμιλο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αρα από την αρχή της χρονιάς φταινε η διαιτησια , η γραμματεια ΚΑΙ Η ΕΟΚ!Αν συνεχισουν οι ήττες ποιος θα φταιει???Η FIMBA??Αυτοκριτική πρώτα και μετά τα υπόλοιπα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειναι αδιανοητο πως οι ιδιοι τομεις του μπασκετ που υπηρετουν το αθλημα κανουν διακρισεις και πρωτοι και καλυτεροι οι διαιτητες... εινα ντροπη να βλεπουμε εναν αγωνα και οι διαιτητες να αφηνουν αυτο τον αγωνα να αλλαζει μορφη και να γινεται απειλητικο τοσο για την σωματικη ακαιρεωτητα των παικτριων οσο και για την ψυχικη κουραση ολης της ομαδας. εγω συμφωνω απολυτα με τον προπονητη γιατι παρακολουθω τους αγωνες τους και ειναι σιγουρο πως η ομαδα δεν εχει ολη την ευθηνη της ηττας. παρακαλω να σημειωθει η αναισθησια ολων των παραγοντων στο μπασκετικο χωρο. ο ιδιος ο προπονητης της λευκαδας κατα την διαρκεια του ημιχρονου προσθεσε στον πινακα μονος του χωρις την παρουσια των διαιτητων και της γραμματιας φαουλ σε παικτριες του Α.Ο.Σ. ειναι λυπηρο πως ξεπεσε στα ματια μου αυτος ο προπονητης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χωλο ζουμε να σε δουμε WNBA!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο ΕΟΣ καλά θα κάνει να βρει μια φορμουλα ώστε η ομάδα να κάνει προπονήσεις, ώστε να καταφέρουν οι αθλήτριες να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. αν δεν κοιτάξετε την ουσία, τότε οι γραφικότητες παραπάνω, που ίσως εξυπηρετούν και τον κοουτς, θα παραμείνουν η μόνη σας παρηγοριά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και με αυτες τις λιγες προπονήσεις δεν νομιζεις οτι εχουν δειξει ενα παρα πολυ καλο τυπο στον μπασκετικο χωρο;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο φιλος-φιλη που ειπε οτι ο προπονητης της Λευκαδας προσθεσε φαουλ σε παικτριες του ΑΟΣ στο ημιχρονο στον πινακα καλό θα ήταν να γνωριζει οτι αυτό το οποιο λαμβάνεται υπόψη σε έναν αγωνα μπασκετ ειναι το φυλλο αγωνα ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ σε περιπτωση διαφορων αναμεσα στα δύο.Αυτό το ξερει ο οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί (σοβαρά) με το άθλημα.Οπότε δεν υπήρχε κανενας λόγος για τον προπονητη της Λευκαδας να κανει κατι τέτοιο....μα κανενας απολύτως!!!!Κ δεν υπαρχει περιπτωση να προστεθουν φαουλ(στον πινακα) και αυτο να μην ανακαλυφθεί στην πορεια του παιχνιδιου λογω διαφορων αναμεσα στο φυλλο και τον πινακα...καμια περιπτωση!!!Οποτε ο φιλος -φιλη που εκανε αυτο το σχολιο μαλλον κατι δεν καταλαβε καλα!!!!!