Ανατροπή στο τέλος για τα Κουφάλια-Επίθεση στο πούλμαν του καταγγέλλει ο Πύργος Χαλάστρας

Επεισοδιακό παιχνίδι έγινε στο κλειστό των Κουφαλίων ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στον Πύργο Χαλάστρας που ολοκληρώθηκε με νίκη των γηπεδούχων με 67-59, επτά τεχνικές ποινές και δύο αποβολές παικτών με ντισκαλιφιέ.








Η αναμέτρηση ήταν πραγματικό ντέρμπι με δυνατά μαρκαρίσματα και εναλλαγές στο σκορ με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στην τέταρτη περίοδο, όπου με ένα σερί 13-0 ( το 45-47 έγινε 58-47) πήραν το προβάδισμα και το διατήρησαν μέχρι το τέλος.

Όπως καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι, «το παιχνίδι στιγματίστηκε από υβριστικά συνθήματα μερίδας οργανωμένων  νεαρών οπαδών εναντίων της ομάδας και των παικτών των φιλοξενούμενων. Οι διαιτητές δεν έγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνα. Επίσης πετάχτηκαν αβγά στο λεωφορείο της ομάδας που βρισκόταν σταθμευμένο στο πάρκιγκ του γηπέδου. Οι παράγοντες των γηπεδούχων προς τιμήν τους ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους αλλά σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, το λεωφορείο των φιλοξενούμενων δέχθηκε επίθεση με κροτίδες πέτρες και άλλα αντικείμενα 50 μέτρα μακριά από το γήπεδο χωρίς ευτυχώς να προκληθούν ζημιές . Κλήθηκε η αστυνομία και το λεωφορείο αποχώρησε με συνοδεία περιπολικού».

Δεκάλεπτα: 13-11, 37-34, 45-47, 67-59
Διαιτητές: Χατζίδου-Καρκαλέτσης
ΚΟΥΦΑΛΙΑ (Καλπακτσής): Φιλόγλου 9, Μπασλής 6, Κοντορεπανίδης, Παπαγκιντσίδης 12(2), Μηντζαρίδης 3, Κοκαρίδης 12(1), Νικολαίδης 11, Εμμανουηλίδης 7, Πλαβούλης, Καρδαμήλας, Δέδες, Πολυχρονίδης.
ΠΥΡΓΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ (Αναγνωστίδης): Μπλιούκας, Μπατσιόλας Γ.12(3), Γρουμπουσιάνης 7(1), Μοσχοτόγλου Θ. , Γερόπουλος 5, Μοσχοτόγλου Α. , Μίκρας 6, Ποντίκας, Μπατσιόλας Φ.9, Δόγρανλης 9 ,Κουϊμτζής 11.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια