Μεγάλη επιτυχία στην κοπή πίτας και το γενέθλιο πάρτι του Αστέρα Πλαγιαρίου-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες με τεράστια επιτυχία η κοπή πίτας του Αστέρα Πλαγιαρίου και το καθιερωμένο γενέθλιο πάρτι (τρίτo στην σειρά).






Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο «Χωριό της Ειρήνης» στην Καρδία με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι από τους 280 και πλέον παρευρισκομένους που τίμησαν με την παρουσία τους την όλη εκδήλωση.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ξεχώρισαν η παρουσία της Γενικής Γραμματέως Αθλητισμού Κούλας Γιαννακίδου, του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, των Αντιδημάρχων Σωκράτη Φάμελου και Σταύρου Κουγιουμτζίδη, του δημοτικού συμβούλου  Γιώργου Κοντοπίδη καθώς και της υπεύθυνης του αθλητικού κέντρου Δήμητρας Χίνη.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς που προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά που έγινε προς το τέλος της γιορτής και φυσικά ευχαριστεί όλους τους γονείς που ήρθαν και τίμησαν με την παρουσία τους και την αγάπη τους την γιορτή.

Ο σύλλογος ανανεώνει το ραντεβού για τις 21 Φεβρουαρίου στο bar «Les amis» στο Carefour στην περιοχή του Φοίνικα στο αποκριάτικο πάρτι του ανδρικού τμήματος.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια