Δηλώσεις των παικτών Αρη και Παναθηναϊκού λίγο πριν τον τελικό-Φωτορεπορτάζ από τις τελευταίες προπονήσεις των φιναλίστ

Παναθηναϊκός και Άρης προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο μεταξύ τους τελικός του Κυπέλλου.





Ρόκο Λένι Ούκιτς (γκαρντ Παναθηναϊκού): «Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μια πολύ νεανική ομάδα που έχει πολύ ταλαντούχους παίκτες αλλά με όλο το σεβασμό στον αντίπαλό μας, που είναι μία πολύ καλή και ιστορική ομάδα, πιστεύω ότι τα πάντα σε αυτόν τον τελικό εξαρτώνται από εμάς. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί όπως κάνουμε στα περισσότερα σημαντικά παιχνίδια μας δεν έχω καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Πάντως δεν παύει να είναι ένας τελικός και παρότι έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ως το τέλος».

Γιόνας Ματσιούλις (φόργουορντ Παναθηναϊκού): «Ξέρουμε ότι είμαστε το φαβορί, όμως είναι ένας τελικός και κάθε τελικός κρύβει δυσκολίες. Θα είναι λάθος να νομίζουμε ότι θα είναι εύκολος ο αγώνας. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει νοοτροπία στο παιχνίδι του και σίγουρα θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς από αυτό που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα πριν από μερικούς μήνες. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μια καλή μάχη και για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι. Σχεδόν πάντα όλοι οι τελικοί συμβαίνει να είναι ανήμερα ή κοντά στα γενέθλιά μου. Αυτό είναι κάτι που το έχω συνηθίσει και πλέον δεν του δίνω σημασία. Για εμένα, όπως και για τους συμπαίκτες μας αυτό που μετράει είναι το Κύπελλο. Αυτό θέλουμε, αυτή είναι η προτεραιότητά μας και γι αυτό θα «παλέψουμε». Για εμένα πρώτα το Κύπελλο και μετά τα γενέθλιά μου».

Κώστας Χαρίσης (σέντερ Άρη): «Είμαστε επάξια στον τελικό και είμαι βέβαιος πως θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά κι εμείς είμαστε ο Άρης και θα έρθουμε να αντιπροσωπεύσουμε την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αρκεί η πρόκριση στον τελικό. Ήρθαμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Για κάποιο λόγο φέτος ο Άρης όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο βγάζει τον καλύτερό του εαυτό. Θέλουμε να είμαστε κοντά ως το τέλος του παιχνιδιού κι όπου φτάσουμε. Δεν θέλω να μας βλέπω σαν αουτσάιντερ. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι που ξεκινά από το μηδέν και θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Νίκος Γκίκας (γκαρντ Άρη): «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που φτάσαμε στον τελικό. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Πέρα από τα στοιχεία που έχουμε σαν ομάδα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με μυαλό και να μην παρασυρθούμε σε λάθη. Είναι ένα παιχνίδι και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά δεν παύουμε να πιστεύουμε. Ελπίζουμε η ιστορία να επαναληφθεί κι ο Δαβίδ να κερδίσει τον Γολιάθ. Με μια εμφάνιση σαν αυτή στον ημιτελικό απέναντι στον Πανιώνιο μπορούμε να έχουμε πολλές ελπίδες. Το κίνητρο είναι μεγάλο και ο καθένας θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια