Ντάμπλ-σκορ για το παιδικό του ΠΚ Νεάπολης-Φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ-Ολος ο αγώνας σε μαγνητοσκόπηση

Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη νίκη πέτυχαν σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό της Νεάπολης οι παίδες του ΠΚ, καθώς με κορυφαία αμυντική απόδοση και σωστές επιθετικές κινήσεις έφεραν το +32 τη διαφορά (64-32) στον αγώνα με την ΜΕΝΤ.








Οι νεαροί αθλητές αφιέρωσαν την νίκη στον συμπαίκτη τους Φώτη Παπασυμεωνίδη, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι όταν σε μία φάση τραυματίστηκε στο μέτωπο και προσκομίστηκε στο νοσοκομείο για ράμματα.

Οι ιθύνοντες των γηπεδούχων θέλουν να ευχαριστήσουν την προπονήτρια της ΜΕΝΤ Ματούλα Μαλλιαρού για την χορήγηση πρώτων βοηθειών στον Φώτη Παπασυμεωνίδη, που είχε σαν αποτέλεσμα την επί πεντελέπτου ενασχόληση της με τον αθλητή. «Πραγματικά αισθανόμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι για την ενέργεια της αυτή και την επαινούμε δημόσια. Σε ευχαριστούμε Ματούλα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεκάλεπτα: 13-4, 25-10, 39-21, 64-32
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ.-Παπαδοπούλου Κ.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Κουμούδης): Xριστοδούλου, Μούσσας, Ταταρίδης 11, Χριστοφόρης 14(1), Χύτας,Λαζάρου 12, Καρασαββίδης 14, Χατζηστεφάνου 11(2), Παπασυμεωνίδης 2, Τιγκιρίδης, Τσιώρας, Στεργιόπουλος.
ΜΕΝΤ (Μαλλιαρού): Παπαστεργίου 5, Ακάσης, Γηρούσης 10, Ιτιμούδης 4, Σπυριδωνίδης 2, Χατζόπουλος, Αποστόλου 7(1), Κωνσταντινίδης 2, Κρητικόπουλος 2, Μισερλής, Τσίγκας.






















Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
φέρτε πίσω τον Κογιο και θα τους διαλύσετε στον επαναληπτικό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολυ καλο το σχολιο σου...Αν και αναξιο προσοχης λογω της ανωνυμιας σου...Αγαπητε φιλε η.....φιλη!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΚΟΓΙΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ;΄ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ ΒΟΛΕΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΓΕΛΟΥΣΑΝ.ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΝΕΑΠΟΛΗ,ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλα συγχαρητηρια στην προπονητρια της ΜΕΝΤ. Ανθρωπος πανω από όλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Προπονητης της ΝΕαπολης στον τραυματισμο του παικτη του,που ηταν σοβαρος,που ηταν;;;;;;;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολυ ακαιρο το σχολιο σου...Οσο και αναξιο λογου...Αγαπητε Φιλε η μηπως Φιλη?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κογιος = παρελθον για την ΜΕΝΤ !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι παίδες του ΠΚ Νεάπολης πέτυχαν και δεύτερη νίκη επί του ΒΑΟ και πέρασαν στην Γ΄φάση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.
Δεκάλεπτα: 10-5, 24-14, 40-22, 57-28. Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ., Παπαδοπούλου Κ.
ΠΚ Νεάπολης (Κουμούδης): Χριστοδούλου 2, Μούσσας 1, Ταταρίδης 3, Χριστοφόρης 9(1), Χύτας 2, Λαζάρου 12, Καρασαββίδης 6, Χατζηστεφάνου 12, Παπασυμεωνίδης, Τιγκιρίδης 4, Τσιώρας 4, Στεργιόπουλος 2.
ΒΑΟ (Χολέβας): Παπακυριακίδης 3, Βαφειάδης 4, Χρηστόφ, Παυλίδης, Χατζησάββας 2, Δουμιάς 9, Γελαράρης, Αγγέλου 3, Παιδαράκης 2, Γραβαριάς 5, Γκαντιτζικίδης
TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ
ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΝΤ ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ! ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (ΕΦΗΒΙΚΟ , ΑΝΔΡΙΚΟ )
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος είπε ότι ο Κόγιος και ο καθε Κόγιος άφησε την ομάδα χωρίς λόγο και αιτία;Εφόσον υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση ανά άτομο,όπως επίσης και συμπάθειες,αξιοπερίεργο είναι οτι μέχρι στιγμής εχει φύγει ΜΟΝΟ ένα άτομο από το τρέχον ρόστερ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριοι.....Δε σταματατε εδω σας παρακαλω???Επειδη το αγνοειτε...Οπως αγνοειτε και βασικους κανονισμους ενος ομαδικου αθληματος οπως το ΜΠΑΣΚΕΤ.Υπαρχει και ρεβανς ξερετε...Και τα παιδια που θα ειναι αυριο στο γηπεδο θα τα δωσουν ολα για την ανατροπη!Επειδη απλα ΜΠΟΡΟΥΝ...Και το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για εσένα που λες για συμπάθειες και ξες τα παντα που γίνονται μέσα στην ομάδα,ήξερες οτι και αλλα παιδια δεν παίζουν σχεδόν καθόλου και παρέμειναν στην ομάδα γιατί ήταν ΚΥΡΙΟΙ , ενω ο αρχηγος παρατησε την ομαδα κι εφυγε;Το ότι εφυγε μονο αυτος δειχνει οτι πουλησε την ομαδα αυτος που ειχαν θεο ολοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
opws kai na to kanoume o kogios xreiazotan sthn omada kai aneksartita apo tous logous pou apoxorise ta pramata tha itan alliws an emene sthn omada.pragmatika krima giati tha xathei enas pragmatika talantouxos paikths
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Κογιος κρεμασε τον σύλλογο στην μεση της χρονιας ότι και να εγινε αυτο ειναι αντιαθλητικη συμπεριφορά πρεπει να τιμαει την φανέλα που παιζει (ειδικα αμα παιζει σε μια ιστορικη ομαδα οπως η Μεντ) και να μην βγαζει τις διαφορές τους προς τα εξω εκθετοντας ετσι τον σύλλογο ο αθλητής δεν πρεπει να γυρίσει ειδικα στην μεση της χρονιάς γιατι θα είναι σα να δικαιωνεται ο παικτης και οχι η ομαδα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΣΕΙΣ(ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;)ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΩΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ,ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;ΚΑι ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ;ΑΠΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενας αθλητης εκτος απο το ταλεντο του πρεπει να ξεχωριζει και με τη συμπεριφορα του.Ο συγκεκριμενος δε φερθηκε σωστα ουτε στους συμπαικτες τους ουτε στον ανθρωπο που του εμαθε μπασκετ(αγνωμοσυνη λεγεται αυτο).Τα περι "συμπαθειων"ειναι απλα αστεια.Απο προπονητη που ηταν στο συλλογο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνω φιλε μου με το σχολιο σου.Θα συμπληρωσω οτι εκτος απο αστεια ειναι και μικροπρεπη γιατι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια...Αφηστε τα παιδια ησυχα να τελειωσουν με τον οποιο τροπο αυτο που ξεκινησαν μαζι.Ο Κογιος δυστυχως η ευτυχως αποφασισε να μην ειναι μαζι τους.Η ομαδα συνεχιζει γιατι υπαρχει και η επομενη χρονια.Πολυς ντορος για το τιποτα.Καμια ομαδα δε στηριζεται σε ενα παικτη(για οποιον τρεφει αυταπατες).Βρειτε κατι αλλο να ασχοληθειτε γιατι το θεμα εχει φτασει στην υπερβολη.
Ο χρήστης ΜΑΤΟΥΛΑ ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ είπε…
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ,ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΟΚΟΜΩΔΙΑ.
Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΜΑΤΟΥΛΑ ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ