Τελείωσε με επιτυχία το αναπτυξιακό καμπ κοριτσιών του ΠΑΟΚ-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το PAOK WOMEN’S BASKETBALL ACADEMY διοργάνωσαν για πρώτη φορά Αναπτυξιακό καμπ για κορίτσια το διήμερο 1 και 2 Φεβρουαρίου.








Συμμετείχαν τουλάχιστον 100 κορίτσια από την ακαδημία του ΠΑΟΚ, αλλά και από ομάδες της Θεσσαλονίκης και πολλές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, στις εγκαταστάσεις του PAOK SPORTS ARENA που διδάχθηκαν τα βασικά του αθλήματος από έμπειρους προπονητές και γυμναστές.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπονήσεις με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίδεται σε βασικές δεξιότητες , άλλα και αγώνες μεταξύ των συμμετεχόντων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη  ημέρα κατά σειρά ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο Γιώργος Μπόγρης, ο  Goran Vucicevic και Μιχάλης Λιάπης.

Επίσημη προσκεκλημένη, η οποία και μετέφερε τις εμπειρίες της, ήταν η παλαιά αρχηγός της Εθνικής ομάδας και με πολλά χρόνια πορείας σε ομάδες στην Ευρώπη Πόλυ Σαρέγκου.

Την δεύτερη ημέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλία του Σάκη Λάιου, παλαιού προπονητή του ΠΑΟΚ και καθηγητή ΤΕΦΑΑ.

Παρούσες  και οι αθλήτριες των τμημάτων νεανίδων και κορασίδων του ΠΑΟΚ, Αγγελίδου Ραφαέλλα, Νάστου Ευαγγελία, Ράτζα Τιάνα, Παπαδοπούλου Ελευθερία, Αλεξίου Αλεξάνδρα, Ράτζα Ιβάνα, Ζουμπούλη Ισαβέλλα και Παπαδοπούλου Εύη.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Dragan Raca πατέρας των αθλητριών του ΠΑΟΚ Τιάνα  και Ιβάνα.

Τέλος πραγματοποιήθηκαν αγώνες ALL STAR, διαγωνιστικά παιχνίδια και η τελετή λήξης και
απονομής διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Νικήτρια στο διαγωνισμό τριπόντων ήταν η  Πολυμένη Λαμπρινή του ΠΑΟΚ (8-15). Την απονομή έκανε ο Βασίλης Αγγελίδης, Γενικός Αρχηγός των Γυναικείων τμημάτων  του ΠΑΟΚ.

Νικήτριες  στο διαγωνιστικό BEAT THE PRO  ήταν οι Λαγκαδιώτου Φανή και Σαμψωνίδου Πηνελόπη με 12 πόντους. Την απονομή έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος, προπονητής των κορασίδων του ΠΑΟΚ.

Νικήτρια στο  διαγωνιστικό λέι-απ η Τσαγκαράκη Ιόλη του ΠΑΟΚ. Η απονομή έγινε από τον Γιάννη Βασιλειάδη, διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E..

Τέλος MVP της διοργάνωσης η Σίβενα Κωνσταντίνα του Πανεδεσσαικού. Την απονομή έκανε ο Θόδωρος Πολυμένης, τεχνικός διευθυντής  του προγράμματος ακαδημιών του ΠΑΟΚ WBC.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν οι  Γιώργος  Χρυσάφης  και  Βασίλης  Βαρδής  με το επιτελείο τους, οι οποίοι ειδικεύονται στην φυσική κατάσταση  αθλητών .

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για την πολύ σημαντική βοήθεια τους κάτωθι υποστηρικτές του καμπ:

ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E.  Μέγας χορηγός της Γυναικείας Ομάδας
ΑΝΑΔΟΜΩ και τον κο Κωνσταντινίδη
SANTRA FELLINI  ACCESSORIES και το μέλος του ΔΣ. Της ΚΑΕ ΠΑΟΚ  κο Κατσιώρα
ΑΡΤΟΠΟΙΙΟ «ΑΡΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ» στους Ταγαράδες τον κο Αναστασιάδη Ιωάννη
Ψητοπωλείο «Περί ορέξεως» στο Ν. Ρύσιο.






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια