Κυκλοφόρησε το Yearbook του 2013 από το SBC

Δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγες μέρες το Yearbook του 2013 από το SBC, με μήνυμα του Θόδωρου Ροδόπουλου στο οποίο αναφέρονται τα εξής:










«Το SBC όταν συμπλήρωσε 30 χρόνια λειτουργίας πάντα, στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ανατόλια, έφθασε αισίως στα 31 και συνεχίζει ακάθεκτο χρόνο με το χρόνο γράφοντας τη δική του ιστορία στο basketball. To SBC 2013 είχε για μια ακόμη χρονιά νέους και νέες απ όλη την Ελλάδα, τη Σουηδία, τη Γερμανία, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία, τις ΗΠΑ και για μία ακόμη χρονιά από την Αγία Πετρούπολη (τρίτη χρονιά στη σειρά) αλλά και την ομάδα του Αχιλλέα Καϊμακλίου από την Κύπρο με όλο το staff των προπονητών.

Ήταν μία ακόμη χρονιά γεμάτη basketball αλλά και μία ακόμη συμμετοχή του εξαιρετικού Αμερικανού προπονητή Pat Sullivan. Ο coach Pat Sullivan μάλιστα εκτός του Shooting Camp ηγήθηκε και στο Σεμινάριο Προπονητών του SBC μαζί με τον Σ. Μαρκόπουλο και Β. Αγγέλου.

Το SBC 2014 θα γίνει ξανά στο Κολέγιο Ανατόλια και όπως υποσχέθηκα θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα. Γι αυτό δεν μπορείς να το χάσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια