Νέα επιτυχία για τις γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου-Πάλεψε και αδικείται από το σκορ ο Απόλλωνας Καλαμαριάς

Συνέχισε το σερί του ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» ανεβάζοντας τον ρυθμό τους στο τρίτο δεκάλεπτο και κάνοντας υπερπροσπάθεια στην τέταρτη περίοδο, επικράτησαν του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 64-53 για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.



Όπως γράφει το http://www.magnesiasports.gr η νίκη των γηπεδούχων ήρθε πιο δύσκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυνατά, ενώ οι έξι λάθος πάσες του Ολυμπιακού τις έδωσαν την ευκαιρία να τελειώσουν με 22-22 το δεκάλεπτο. Στη δεύτερη περίοδο, οι δυο ομάδες πέτυχαν από επτά πόντους, όντας νευρικές στον αγωνιστικό χώρο. Μετά την ανάπαυλα η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη εμφανίστηκε βελτιωμένη στο παρκέ. Κατάφερε μάλιστα στην τρίτη περίοδο να προηγηθεί με εννιά πόντους, αλλά με δύο συνεχόμενα τρίποντα της Παλλάνη, η διαφορά έπεσε και πάλι στους τρεις.

Η Χαβαλέ απάντησε με τρίποντο και έδωσε ξανά ψυχολογία στην ομάδα της για να συνεχίσει την προσπάθεια της. Τρία τρίποντα ένα της Σαρακατσάνη και δύο της Χαβαλέ εκτόξευσαν τη διαφορά στους δέκα πόντους στην τέταρτη περίοδο και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Η μέγιστη διαφορά που πήρε η ομάδα του Βόλου άγγιξε τους 12 πόντους.

Δεκάλεπτα: 22-22, 29-29, 46-41, 64-53
Διαιτητές: Κοντογιάννης-Παζώλης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 10, Σαρακατσάνη 16(4), Μπακρατσά 3(1), Αγαγιώτη, Αλεξίου, Καποδίστρια 1, Χαβαλέ 13(3), Ζέρβα 14, Ζήτη 5(1), Κατσιοπούλου 2, Αρτεμισίου, Κοπάνου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Ατακτίδης): Ζαμπέτογλου, Θεοδωρίδου 7, Παπαρέντη, Παλλάνη 14(4), Καλαντίδου, Ψάρρα 11, Κωστοπούλου 6, Κρίκη, Φλώρου 11. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια