«Φόρτσαρε» στην επανάληψη ο Πύργος Χαλάστρας

Καλύτερος στην επανάληψη ο Πύργος επικράτησε άνετα στην Χαλάστρα με 67-48 της Δόξας Δρυμού σε αγώνα για την Γ1 ανδρών.






Δεκάλεπτα: 17-19, 31-27, 46-39, 67-48
Διαιτητές: Γαβριηλίδου-Καμηλάρης
ΠΥΡΓΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ(Αναγνωστίδης): Λιάντης, Μπλιούκας 3, Μπατσιόλας 19(5), Γρουμπουσιάνης 8(2), Μοσχοτόγλου Θ., Ροίδης, Μοσχοτόγλου Α. 5, Μίκρας 20, Μπάρμπας, Μπατσιόλας Φ. 2, Κουιμτζής 10.
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ(Μπιτζάνης): Παντελίδης 3, Τσακιρμπαλόγλου 2, Μαραγγινός 7, Τσοτουλίδης 2, Αλεξίου 11, Κώττης 6, Παπλωματάς 11, Ιατρίδης, Στράντζαλης 6, Γεράκης.


Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό παιδί ο Μπιτζάνης αλλά φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για αυτόν. Κούρασε και κουράστηκε μάλλον οπότε ο Δρυμός καιρός είναι να δει πως θα σώσει την παρτίδα. Ομάδα που πριν το ξεκίνημα πήγαινε για την τριάδα , παλεύει να αποφύγει τα μπαράζ. Κρίμα γιατί δεν αξίζει αυτό ούτε για τον προπονητή ούτε για την ομάδα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κρίμα και για τη διοίκηση που φέτος το καλοκαίρι έκανε τα πάντα να ενισχύσει την ομάδα και είναι γεγονός ότι έκανε σπουδαίες μεταγραφές.

Το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, ξαφνικά παλεύει για τη σοτηρία.

και να σκεφτείς ότι αν το πρόγραμμα μας στο 2ο γύρο είναι πολύ δύσκολο.

πάντως οι ομάδες που είναι από πάνω μας σίγουρα δεν έχουν καλύτερους παίκτες από εμάς. Σίγουρα όμως στις τελευταίες ήτες δεν χάσαμε από τους παίκτες αλλά γιατί στους άλλους πάγκους υπήρχαν καλύτεροι προπονητές που δεν παράτησαν ακόμη και χαμένα παιχνίδια.

Ωστόσο όποια απόφαση και να παρθεί πρέπει όσοι μεινουν να είναι ενωμένοι και να βάλουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους
Ο χρήστης Γιάννης Δημακόπουλος είπε…
Δυστυχώς οι ήττες είναι σαν και μένα,ορφανές
Ενώ οι νίκες έχουν και πατέρα και μάνα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πήραμε μεταγραφές, δε λέω αλλά διώξαμε τον καλύτερο μας παίκτη, τον Κεραμάρη, ο οποίος φέτος έχει 30 πόντους μέσο όρο. Μην το ξεχνάμε αυτό.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΥΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΚΑΣΘ), ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΝ (ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.