«Φόρτσαραν» στην επανάληψη οι κορασίδες του ΕΟΣ-Τραυματίστηκε η Ουζούνη του Αίαντα-Καταγγελία για σκληρό παιχνίδι και ανοχή των διαιτητών από την ομάδα του Ευόσμου

Καλύτερες στην επανάληψη οι κορασίδες του ΕΟΣ επικράτησαν με 48-34 του Αίαντα Ευόσμου στο κλειστό της Ευκαρπίας.













Δεκάλεπτα: 12-12, 19-22, 37-28, 48-34 
Διαιτητές: Μπίκης-Χατζίδου
ΕΟΣ(Κουργιαννίδης): Φερμάνογλου, Χαλκίδου 21, Τσαταλίδου, Μουρατίδου 22(1), Τετράδη-Γαρούφου, Παπαδοπούλου, Καζαντζόγλου, Παπαναστασίου 3, Γονατίδου,  Μπουντούκα 2, Κλώνου.    
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Λέφα): Ασλανίδου, Μαντιού, Νικόλτσιου 13, Ουζούνη 5, Σεβασλιάν, Λαγκαδιώτου 10, Υδραίου 6, Γαβαλά, Πάλλα, Σιαλδά, Τζιμάνη.

*3.57 πριν το τέλος του αγώνα σε ένα σκληρό μαρκάρισμα, τραυματίστηκε η παίκτρια του Αίαντα Ευόσμου, Μάγδα Ουζούνη, η οποία διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γεννηματάς καθώς και στο 424 ΓΣΝΕ, για περαιτέρω εξετάσεις.

**Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος του Αίαντα Ευόσμου,  με ανακοίνωσή τους, «εύχονται στην αθλήτρια Ουζούνη Μάγδα, που τραυματίστηκε στον αγώνα κορασίδων με τον Ε.Ο.Σ., λόγω της ανοχής που έδειξαν οι διαιτητές στο σκληρό και επικίνδυνο παιχνίδι των αντιπάλων, περαστικά και  γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους που τόσο πολύ αγαπάει. Διαιτησίες, φανατισμένη και φορτισμένη ατμόσφαιρα, όπως η χτεσινή δεν προβάλουν ούτε τα ιδανικά του αθλητισμού αλλά και δεν προωθούν το μπάσκετ στις μικρές ηλικίες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια