Νανάκος: «Να έχει αντίκρισμα η νίκη επί του Αθηναϊκού»

Ο ΠΑΟΚ έκανε το «μπαμ» της χρονιάς στο κλειστό της Εργάνης, επικρατώντας του Αθηναϊκού και άλλαξε τις ισορροπίες στη μάχη της παραμονής στην Α1 Γυναικών.






Ο καλά διαβασμένος Σταύρος Νανάκος νίκησε τις απουσίες (Βουκίσεβιτς, Καλομητσίνη, Αγγελίδου) και έκανε ρουά-ματ με την άμυνα ζώνης (1-4), που χρησιμοποίησε, κλειδώνοντας την Γκίβενς και τα άλλα ατού του Γιώργου Ζευγώλη.

Βέβαια, ο νεαρός τεχνικός θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, καθώς όπως τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο superbasket.gr, η νίκη επί του Αθηναϊκού θα έχει αντίκρισμα, μόνο αν η ομάδα του επικρατήσει στα προσεχή ντέρμπι.  Παράλληλα, φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο των παικτριών του, που τον έχουν αφήσει ικανοποιημένο με τη μέχρι στιγμής παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Πώς ήρθε η νίκη στην έδρα του Αθηναϊκού;

«Είχαμε μία τακτική που μας βγήκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κι όσο περνούσε ο κόσμος το πιστεύαμε όλο και περισσότερο πως μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, όχι μόνο για τη χθεσινή νίκη, αλλά και για την εν γένει παρουσία τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε δύο ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που με πίστεψαν, με πιστεύουν και με στηρίζουν... Τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο (αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη) και τον Βασίλη Αγγελίδη».

Ποια είναι η επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ μετά το σπουδαίο διπλό;

«Για να έχει αντίκρισμα η νίκη επί του Αθηναϊκού θα πρέπει να κερδίσουμε τα δύσκολα παιχνίδια με Ρύσιο, Ίκαρο και Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τα οποία έχουν τον χαρακτήρα τελικού για εμάς. Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, στο οποίο κάθε αγωνιστική έχει αμφίρροπα παιχνίδια».

Πόσο επηρεάζει ο τραυματισμός της Βουκίσεβιτς;

«Σίγουρα η απώλεια της Βουκίσεβιτς είναι πολύ μεγάλη για την ομάδα μας, καθώς πρόκειται για μία πολύ ποιοτική παίκτρια. Είχαμε την ατυχία να πάθει υποτροπή στον τραυματισμό της. Είναι καλύτερα αυτή τη στιγμή και ευελπιστούμε πως από εδώ και πέρα θα την έχουμε μαζί μας με αφετηρία το παιχνίδι με το Ρύσιο. Θα μας βοηθήσει πολύ όχι μόνο στο σκοράρισμα, αλλά και γενικότερα, καθώς θα βοηθήσει τις συμπαίκτριές της να γίνουν καλύτερες».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Έρχονται σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια και χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας, γιατί ως γνωστόν ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη του ΠΑΟΚ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια