Ζευγώλης: «Να παίζουμε ως Αθηναϊκός…»

Το 2013 η πορεία του Αθηναϊκού δεν ήταν αντάξια της ιστορίας του. Ωστόσο, με τον Γιώργο Ζευγώλη πλέον στο τιμόνι προσδοκά το 2014 σε μια νέα δυναμική επανεκκίνηση αρχής γενομένης από την αυριανή (04/01, 16.00) αναμέτρηση στον Βύρωνα τον Πρωτέα Βούλας.




«Ο Πρωτέας είναι μια ομάδα με βαθύ ρόστερ και παίκτριες που παίζουν μαζί αρκετό καιρό», σχολίασε μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας ο κόουτς, Γιώργος Ζευγώλης. «Επίσης έχει έναν καταξιωμένο προπονητή και έμπειρο. Εμείς κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια τις μέρες των γιορτών. Τα κορίτσια δούλεψαν πολύ και προσπαθήσαμε μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά να βελτιωθούμε.

Θεωρώ πως έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τις ισορροπίες μας. Θα είναι δύσκολο το αυριανό ματς. Εμείς εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Το ρόστερ δεν είναι ακόμη γεμάτο, για κάποιους λόγους που ισχύουν από την αρχή της χρονιάς, όμως, είμαστε Αθηναϊκός και πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε ως Αθηναϊκός. Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Αναφερόμενος στις απουσίες, είπε: «Η Γλυνιαδάκη παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ είναι και τα κορίτσια τα οποία έχουν πρόβλημα με το δελτίο τους, οι Μέλνικα και Σεμανιάκου. Επίσης αντιμετωπίζουν και κάποιες άλλες παίκτριες προβλήματα μικροτραυματισμών, αλλά όλα αυτά θα τα βάλουμε στην άκρη στον αγώνα με τον Πρωτέα για να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το θετικό αποτέλεσμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια