Παραμένουν αήττητοι οι παίδες του Καλοχωρίου

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του το παιδικό τμήμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλοχωρίου, σήμερα το απόγευμα στο  Κορδελιό με αντίπαλο τον τοπικό Όλυμπο με 21-65.







Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την έκτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου, του τέταρτου ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη και έτσι η κριτική του αγώνα είναι ανώφελη. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή των νικητών να χρησιμοποιήσει διάφορα σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν παίζουν αρκετά. Απομένει μόνο ένα παιχνίδι στον όμιλο την επόμενη Κυριακή εντός έδρας με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, για να πανηγυρίσουν την πρόκριση (και τυπικά) ως μόνοι πρώτοι και αήττητοι στα νοκ άουτ.
Δεκάλεπτα: 5-27, 11-41, 19-53, 21-65
Διαιτητές: Εκλεκτός-Γρηγοράσκος
ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Κοτανίδης): Κοκονέση 4, Παγοντζίκης Β. 8, Τζελεπής 1, Παγοντζίκης Α. 2, Χατζηγεωργαντής, Αραβίας, Γαλάκτιος, Φαχιρίδης, Καντούρης, Δεμπερδεμίδης, Γερακάκης 6.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Δημητρόπουλος): Καζαμίας 4, Ανεσιάδης 2, Μακαλέκας 4, Μακρίδης 8,  Περγκιόνι 5, Μήτκος 3, Παπαχριστοφόρου 10, Λεμονίδης 4, Μητρούσης 1, Λεωνάκης 10, Αναγνωστόπουλος 14, Μπίζογλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια