«Καυτή» Φλόγα στο Κιλκίς

Ο Ρούλης Καραγιαννίδης, σε δηλώσεις τους προς τη διοργανώτρια αρχή του Star Basket, είχε τονίσει πριν από την έναρξη του ματς: «Το παιχνίδι κόντρα στον Αετό αποτελεί ορόσημο για την προπονητική μου καριέρα. Ως εκ τούτου, επιθυμώ διακαώς τη νίκη. Δεσμεύομαι ότι η ομάδα μου θα …ματώσει στο παρκέ».




Οι παίχτες της Αναγέννησης- Φλόγας «υπακούοντας» στις οδηγίες του προπονητή τους «μάτωσαν», πολλάκις, τα διχτάκια του Atermon Sports Center: το τελικό σκορ (41-67) υπέρ τους μαρτυρά τη γενικότερη εικόνα του παιχνιδιού.

Με τον Κουκουσεράκη να σφίγγει τα δόντια μετά τον αρχικό του τραυματισμό (διάταση έσω πλαγίου ήταν η διάγνωση της φυσικοθεραπεύτριας Άρτεμης Πλουμή) και να ηγείται της Φλόγας με 18 πόντους, η ομάδα από την Πολίχνη ξέφυγε με άνω των 10 πόντων στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου και έκτοτε δεν κινδύνευσε καθόλου.

Από την πλευρά του Αετού Κιλκίς, η κούραση- καθώς έπαιζε το δεύτερό του παιχνίδι σε τρεις ώρες- ήταν εμφανής, με αποτέλεσμα οι παίχτες του να είναι αρκετά άστοχοι σε θεωρητικά εύκολα, για τη κλάση τους, σουτ.

Δεκάλεπτα: 9-16, 18-33, 31-58, 41-67
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κουτρής): Μπουντακίδης 4, Νταμποτσίδης, Αραβίδης Δημ., Βασιλειάδης 5 (1), Ξυνίδης 10 (1), Φιλιππίδης 5 (1), Σμιάρης 4, Αραβίδης Ανδ., Βαλαβάνης, Γιαννακούλας 13, Σαλονικίδης, Κοκκίνης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ (Καραγιαννίδης): Παπαϊωάννου 2, Σωτηρέλης 4, Ελευθεριάδης 11 (3),  Μάλαμας 14 (1), Γιαχασίδης 2, Κούλογλου 5 (1), Θεολόγου 2, Μηλιόρδος, Τράγος, Ταχματζίδης 9, Κουκουσεράκης 18.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια