Απίστευτη ανατροπή και νίκη του Φιλαθλητικού Λαγκαδά-Πρασσάς και Παλέντζας «τιμώρησαν» την πρώην ομάδα τους

Ο Φιλαθλητικός, αφού πέτυχε μεγάλη νίκη την Παρασκευή στον Δρυμό κόντρα στη Δόξα, με σκορ 68-72 και με μπροστάρη τον 40χρονο Φώτη Παλέντζα που σημείωσε 38 πόντους με εννέα τρίποντα, αγωνίστηκε χθες και πάλι με τον Δρυμό για το αναβληθέν παιχνίδι του πρώτου γύρου, πετυχαίνοντας νέα νίκη με «επική» ανατροπή.

Η ομάδα του Λαγκαδά βρέθηκε να χάνει στο 21ο λεπτό με 36–58, ωστόσο κατόρθωσε να πετύχει μέσα σε ένδεκα λεπτά 42 πόντους κι έτσι στο 32ο λεπτό το σκορ έγινε 78-70 υπέρ του. Μπροστάρης στη μεγάλη ανατροπή ήταν ο Σταύρος Ευγενειάδης, ο οποίος πέτυχε πέντε συνεχόμενα τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο. Ωστόσο ο ηγέτης του Φιλαθλητικού, Φώτης Παλέντζας για άλλη μια φορά φόρτωσε τα καλάθια, πετυχαίνοντας 48 πόντους.

Έτσι ο πρώην προπονητής (επί οκταετία) της Δόξας Δρυμού, Βασίλης Πρασσάς με τον οποίο η Δόξα έφτασε μέχρι και τη Γ’ Εθνική, στενοχώρησε την πρώην ομάδα του και έφερε τον Φιλαθλητικό στην τρίτη θέση της Γ1 ΕΚΑΣΘ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φιλαθλητικός αγωνίστηκε μόλις με οκτώ παίκτες και χωρίς τους Παπαπασχάλη και Σιώλιο που είναι τραυματίες, ενώ και ο Χρηστίδης αγωνίστηκε με σοβαρό πρόβλημα στον αυχένα.

Δεκάλεπτα: 23-30, 36-56, 69-70, 91-79
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ.-Λόλι
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Πρασσάς): Χρηστίδης 2, Χατζηνικολάου 5, Πεφτίτσης 16(2), Παλέντζας 48(3), Ευγενειάδης 18(5), Καραποστολάκης Σ. 2, Φωτίου, Κώστας.

ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ (Μπιτζάνης): Τσιουμπλέκης 2, Παντελίδης 3(1), Μαραγγινός 4, Τσοτουλίδης 2, Αλεξίου 4, Κώττης 19(3), Παπλωματάς 25, Τσακιρμπαλόγλου 5(1), Ιατρίδης 2, Στράντζαλης 10(1), Γεράκης 3(1).

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ανταρτών ξεχνάει να αναφέρει οτι στο δεύτερο ο δρυμός δέχτηκε 4 τέχνη.ποινες και οτι ο. Παλεντζας απο τους 48 πόντους τους 30 πόντους τους πέτυχε σουτάροντας 35!!!!!!!!!!!!!!!!! Βολές !ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ
Ο χρήστης Unknown είπε…
Πες τα χρυσοστομε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επίσης ο Παπλωματάς του Δρυμού που. Ήταν ο πρώτος σκόρερ στο τρίτο δεκάλεπτο και ενώ οι του φόλα ψηλοί έπαιζαν άμυνα πάνω του έχοντας απο 3 φάουλ και δεν ξαναχρεωθηκαν απο την ωρα που άρχισε το σόου ο γνωστός ψευτοτσαμπουκας στους διάτρητες του γνωστού σε όλους Πρασσα (δεν χρειάζεται συστάσεις) χρεώθηκα απο ένα φάουλ με τον 14 του φόλα φθάνοντας τα 4 και αμέσως τεχνική ποινή 5 με αποτέλεσμα στο τελευταίο και κρίσιμο δεκάλεπτο ο Δρυμός να παίζει με σχεδόν Όλους τους παίκτες με 3 η 4 φάουλ και τον Παλετζα να σουτάρει 35,'!!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΟΛΕΣ Δυστυχώς αυτές αυτό είναι το επίπεδο της ΕΚΑΣΘ με προπονητές να βρίζουν διαιτητές τσαμπουκάδες να πετάνε νερά στο παρκέ για να παρατείνουν τα ατιμώρητη αουτ και άλλες τέτοιες βλαχομαγκιες που η ΕΚΑΣΘ αφήνει και διαιωνίζονται .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λοιπόν επειδή εκεί στον Δρυμό τους πόνεσε πολύ, μεγάλωσε κι η μύτη τους από τα ψέματα!!! Γιατί δεν αναφέρουν ότι κι ο Φιλαθλητικός δέχτηκε 2 τεχνικές ποινές στο 1ο ημίχρονο, άλλη μία στο 2ο ημίχρονο και άλλη μία αποβολή παίκτη της (σύνολο 4!!!);
Γιατί λένε ψέματα ότι δέχτηκαν 4 τεχνικές ποινές αφού δέχτηκαν 3 (δηλαδή λιγότερες από του Φιλαθλητικού);
Για ποιο τσαμπουκά μιλάνε όταν ο Πρασσάς με το που μίλησε δεχτηκε τεχνική ποινή ενώ ο αστείος Μπιτζάνης (που μάλλον πρέπει να πληρώνει αντί να πληρώνεται) έβριζε και φώναζε από το 1ο λεπτό!
Άλλα τόσο μένος με τον Πρασσά δικαιολογείται διότι όταν ήταν σε εσάς σας πήγε από το Γ' τοπικό στην Γ' Εθνική και τώρα γυρίσατε εκεί που ανήκετε!!! Και κάτι ακόμη ... όσα χρόνια και να παίζετε ... μέσα τον Λαγκαδά δεν θα τον κερδίσετε ποτέ! Διότι μπάσκετ από εμάς μάθατε. Όσο για τον Παλέντζα, κάθε πόντος του ισοδυναμεί με όσα τον χρωστάτε και δεν του τα δώσατε όταν σας ανέβασε στην Γ΄' Εθνική. Και τέλος, να λέτε και πάλι καλά διότι αν η ομάδα ήταν πλήρης θα χάνατε με 30 στο κεφάλι!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χα, Χα, Χα, καλώς τους πελάτες!!!

καλά ρε μάγκες, τι περιμένατε δηλαδή, να φύγουμε από το γήπεδο;

Αφού κατάφερε ένα Παλέντζας στα 40 του να σας βάλει 90 πόντους σε 2 ματς τότε δεν θα έπρεπε να μιλάτε!

βρε άμπαλοι, κάνατε 7 μεταγραφές στην Γ1 και διώχνετε τα δικά σας παιδιά.

δεν το λέμε εμείς. ρωτήστε τα παιδιά σας να σας πούνε πως νιώθουν, ρωτήστε αυτούς που σταμάτησαν για να παίζει κάποιος φουσκωτός 43ων ετών!

Αλλά αυτό σας αξίζει!

Περαστικά σας από τη θυγατρική του μεγάλου Ερμή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα καλά οι βολές ο Πρασσάς οι βολές ρεκόρ αλλά φίλοι σχολιαστές 20 ΠΟΝΤΟΥΣ διαφορά και έχασε τελικά με 12 ο Δρυμός::::::::
Για κάντε και λίγο αυτοκριτική ........... 36-56 91-79
στο δευτερο σκορ 55 23 :::::::αυτό είναι ΡΕΚΟΡ όχι οι βολές.ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!!!!!!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..................
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σχολιαστή απο τον Λαγκαδά και φυσικά άσχετε ο 43 άχρονος λέγεται ΙΑΤΡΙΔΗΣ είναι αστυνομικός έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της Θεσσαλονίκης ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΠΚ ΑΜΠ/ΠΩΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΠΟΞ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΧΑΛ/ΚΗΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΧΑΛ/ΚΗΣ και τυχαίνει να είναι φίλος παίζει μάλιστα και στο πρωτάθλημα βετεράνων και απο ότι γνωρίζω έχει άριστες σχέσεις με τους αθλητές απο το Δρυμό .Καταρχήν η ασχετοσύνη φαίνεται επειδή δεν γνωρίζεις ότι ο Δρυμός δεν έχει πιτσιρίκια στους ψηλούς εκτός απο το παιδί το 2.07 που πήραν απο κάποια ομάδα της πόλης άρα δεν παίρνει θέση κάποιου παιδιού απο το ΔρυμόΆν . Σε εύλογο χρόνο δεν δημοσιεύσεις ΣΥΓΝΩΜΗ για την έκφραση ΦΟΥΣΚΩΤΟΣ που έγραψες θα ενημερωθεί ζητώντας απο ΤΣΙΟΤΡΑ το ip σου για να κινηθεί νομικά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν με ενδιαφέρει η κόντρα Λαγκαδά Δρυμού αλλά η προσβολή του Ιατρίδη.Είμαι αθλητής και συμπαίκτης του απο τα παλιά.Ο Παντελής έπαιζε αντίπαλος με Παλέτζα και Ερμή με ΠΚ ΑΜΠ/ΠΩΝ και ΘΕΡΜΑΙΚΟ με συμπαίκτη τον έπειτα παίκτη του ΕΡΜΗ τον Καραδήμο και ήταν το δίδυμο ψηλών του Θερμαικού με πρόεδρο Χρηστίδη άρα ο σχολιαστής τότε δεν ήξερε τι χρώμα είχε η μπάλα του μπάσκετ.Είναι 43 και είναι τιμή για το ερασιτεχνικό που αγωνίζεται ακόμη και απο ότι έμαθα έκανε και την φάση του αγώνα καρφώνιντας μπροστά σε αντίπαλο στο προχθεσινό αγώνα και εξεπλάγην απο αυτό.Εγώ είμαι μικρότερος και σταμάτησα αλλά χαίρομαι για τον Παντελή.Όσο για τον χαρακτηρισμό ΦΟΥΣΚΩΤΟΣ να κινηθεί νομικά άν δεν ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ ο αναρτών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φουσκωτός[φουσκωτός αρσενικό
(αργκό) σωματώδης και καλογυμνασμένος άντρας, συνήθως κάποιος που έχει κάνει body building
(αργκό) ο μπράβος άντρες που εργάζονται σαν πορτιέρηδες σε κέντρα διασκέδασης]
Πάμε τώρα στα σοβαρά.Συμπαίκτες στον Ποξ με τον Παντελή και φίλοι ο μπαμπάς στον ΔΡΥΜΟ ο 16χρονος 2.00 υιός του στο icbs και οι 2 μικρότεροι στο μίνι και προπαιδικό του Κεραυνού Ωραιοκάστρου.Αυτός είναι ο φουσκωτός που παίζει καμμιά 30 χρόνια μπάσκετ .Αλλά τι να σχολιάσω ............το μίσος δύο κοντινών περιοχών Λαγκαδα Δρυμού η το επίπεδο εκφράσεων και σκέψης κάποιον σχολιαστών .Απλά δεν σχολιάζω..........τους αφήνω στην κρίση σας.Όσο για την έκφραση Παντελή άν δεν ζητήσει συγνώμη το ip του τόχει ο Βασίλης ζήτα το και ........ξέρεις εσύ...........τα νόμιμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διάβασα το σχόλιο του ΑΝΩΝΥΜΟΥ 11.18 π.μ. και επειδή γνωρίζω ότι για να αναρτήσεις Βασίλη οτιδήποτε όπως αυτό το υποτιμητικό υβριστικό και σχόλιο που προσβάλλει την τιμή και υπόληψή μου αποκαλώντας με ΦΟΥΣΚΩΤΟ αναμένω μέχρι το τέλος της ημέρας ανάρτηση του κυρίου απο το Λαγκαδά όπου θα ζητάει συγνώμη [μπορεί να αναγνωριστεί απο το ip]για τον χαρακτηρισμό.Έπειτα αναλαμβάνουν άλλοι.
Π.Ι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1ον καμία ip δεν μπορεί να δοθεί αν δεν το ζητήσει το ηλεκτρονικό έγκλημα,

2ον καμία προσβολή δεν υπάρχει στη λέξη "φουσκωτός". Μάθετε γραμματική και μετά βιαστείτε

3ον όσον αφορά το νομικό θέμα, ας κινηθεί όποιος θέλει αρκεί να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει σοβαρές καταγγελίες για "υβρεολόγιο" πραγματικό. Διότι η λέξη φουσκωτός δεν είναι ύβρις.

Ξεκινήστε και θα έχει πολύ γέλιο!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελληνικό Λεξικό:

Φουσκωτός = μυώδης και καλογυμνασμένος άνδρας

όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή μπαίνουν και σχολιάζουν ΑΣΧΕΤΟΙ το ιστολόγιο ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ απο την στιγμή που θίγεται η τιμή και η υπόληψη οποιουδήποτε απο έκφραση η υποτιμητικό σχόλιο να δώσει το ip μετά απο αίτηση του προσώπου μέσω δικηγόρου .
Όσο για αυτόν που ενέπλεξε το ηλεκτρονικό έγκλημα απλά είναι άσχετος.Το καλύτερο είναι η ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ όσον αφορά το νομικό θέμα, ας κινηθεί όποιος θέλει αρκεί να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει σοβαρές καταγγελίες για "υβρεολόγιο" πραγματικό ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΗΝΥΣΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ Η ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ.Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ.Και επίσης ο τρόπος γραφής είναι ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ του τύπου άν κάνετε οτιδήποτε θα αντιμετωπίσετε έπειτα εκ των υστέρων μούφα καταγγελία.Δηλαδσή μετά την προσβολή με την λέξη ΦΟΥΣΚΩΤΟΣ έχουμε και ΑΠΕΙΛΕΣ.Συνέχισε μεγάλε καλά το πάς...................
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φουσκωτός ο μπράβος άντρες που εργάζονται σαν πορτιέρηδες σε κέντρα διασκέδασης

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ
δεν το λέμε εμείς. ρωτήστε τα παιδιά σας να σας πούνε πως νιώθουν, ρωτήστε αυτούς που σταμάτησαν για να παίζει κάποιος φουσκωτός 43ων ετών

ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ::::::
Ναι θα σου πεί.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΓΩ.......................αθλητικο ιδεωδες με προσβολες του τύπου ΦΟΥΣΚΩΤΟΣ και απειλές ανώνυμες...........ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΦΟΒΑΤΑΙ :::::::::::
ΘΑΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΡΚΕΙ..............KAI ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ..........................
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο σχολιαστής αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων γράφει, αφού το σύστημα διατηρεί τις ιντερνετικές διευθύνσεις (ip's) των σχολίων, με αποτέλεσμα να είναι εφικτός ο εντοπισμός του σε περίπτωση διάπραξης αδικήματος. Μετά από εισαγγελική εντολή, μπορούν να δίνονται στις αρχές.
Ο χρήστης Μαραγγινός Γιάννης είπε…
Δυστυχώς ένας αγώνας που τα είχε όλα (όπως αναφέρθηκαν παραπάνω οι ανώνυμοι συντάκτες ) έφτασε να καταντήσει ξεκατίνιασμα. Ο κάθε ένας προπονητής ή παίχτης παίζει και προσπαθεί για την ομάδα του . Άλλοτε με ορθόδοξο τρόπο και άλλοτε όχι. Μην μου πείτε ξαφνικά ότι πρώτη φορά έχετε δει στα γήπεδα αυτές τις συμπεριφορές και καταστάσεις.Εγώ έχω να πω ότι ο μεν Φώτης Παλέντζας είναι άξιος συγχαρητηρίων για την επίδοση του και στους δύο αγώνες ( αυτό κάνει όποτε παίζει), ο δε προπονητής του Φιλαθλητικού Βασίλης Πρασσάς έκανε την δουλειά του για την ομάδα του. Δεν παράτησε έναν αγώνα που αρκετοί στο ημίχρονο θα τον θεωρούσαν χαμένο.Και να σημειώσω ότι με τον Πρασσά κατά την θητεία του στην Δόξα Δρυμού ήρθα σε ρήξη αρκετές φορές αλλά και δεν πρέπει να απαξιώσω αυτά που πέτυχε για την ομάδα μας .Τέλος , το τι κάνει κάθε ομάδα στο εσωτερικό της και πως διαχειρίζεται τους αθλητές της ή αν παίρνει μεταγραφές , πιστεύω πως είναι καθαρά δικό της θέμα και δεν αφορά τρίτους. Ας αφήσουμε τους τσαμπουκάδες από το διαδίκτυο και ας κοιτάξει καθένας την ομάδα του.Όσο για τα χρήματα που αναφέρονται ως οφειλές στον Παλέντζα και Πρασσά αλλά και άλλα ζητήματα εκείνης της εποχής , όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ενημερωθεί από κοντά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλα ρε μεγάλε Φιλαθλητικέ! 3 νίκες σερί σε 3 ντέρμπυ μέσα σε 7 μέρες ειναι άθλος!
Νίκη με ΑΣΚ Λαγκαδά(12/1)-Δρυμό (εκτός 17/1)- Δρυμό (εντός 19/1)
Κ να σημειώσουμε οτι αγωνίστηκαν με 7(!) παίκτες λόγω αποβολής στο ημίχρονο ενός παίκτη!
Γερά πνευμόνια-Μεγάλη καρδιά και πίστη για τη νίκη ακομα κ στο 36-58!
Εύγε!
(δεν ειναι η πρώτη φορά που γυρισε παιχνίδι ο Φιλαθλητικός)