Πετάει- πετάει ο Αετός Κιλκίς στο τουρνουά παίδων του Ατέρμονα-Φωτορεπορτάζ από τη νίκη επί της Χαλκηδόνας

Μπορεί πριν την έναρξη του αγώνα το παιχνίδι να χαρακτηριζόταν «αμφίρροπο» (και τα γραφεία στοιχημάτων να έδιναν από 1,55 σε κάθε ομάδα για τη νίκη), ωστόσο το Αετός Κιλκίς- Χαλκηδόνα εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο.






Οι παίχτες του coach Κουτρή μπήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ για την πρώτη τους νίκη στο «Star Basket» και την πέτυχαν- και, μάλιστα, με εύκολο τρόπο (71-32).

Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στον αιφνιδιασμό (7 στους 9 πετυχημένους) και κατάφεραν να πάρουν από τις αρχές της δεύτερης περιόδου μια διαφορά, την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Κωνσταντινίδη (που τήρησε τις προγραμματικές του δηλώσεις και φόρεσε τέταρτο διαφορετικό σκούφο σε 1,5 μέρα), ήταν μάλλον επηρεασμένο από το χθεσινοβραδινό του ξενύχτι στους κοιτώνες του Atermon Sports Center…

Δεκάλεπτα: 16-13, 34-19, 54- 29, 71-32
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κουτρής): Κοκκίνης 2, Νταμοτσίδης 9, Αραβίδης 4, Βασιλειάδης 6 (2), Ξυνίδης 10, Φιλιππίδης 6, Σμιάρης 13, Αραβίδης 2, Βαλαβάνης, Γιαννακούλας 10, Σαλονικίδης 2, Μπουντακίδης 7.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Κωνσταντινίδης): Στογιαννάρης, Παπαμάρκου 2, Ιωσήφ 6, Μπέης, Κουρέπης 1, Ψυχλούδης, Κουλιανός 2, Γοράντης 6, Ντινάκους 11 (1), Γκόγκογλου 2, Αλτιπαρμάκης 2.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια