Στο ΠΚ Νεάπολης ο τίτλος του τουρνουά παίδων του Ατέρμονα-Βίντεο από τα πανηγύρια των νικητών

Ένα τελικό με ρόλο για μία ομάδα παρακολουθήσαμε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Ατέρμονα στο Κιλκίς στα πλαίσια του παιδικού τουρνουά.





Όπως γράφει η ιστοσελίδα των νικητών «το ΠΚ Νεάπολης δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης Φλόγας με 58-37, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση του στο τουρνουά. Παράλληλα ευτύχησε να έχει στις τάξεις του τον MVP του τουρνουά και τον πρώτο σκόρερ, διακρίσεις που πήρε ο Χρήστος Χριστοφόρης. Θα πρέπει να πούμε πως όλα τα παιδιά έδωσαν στον τελικό τον καλύτερο εαυτό τους..Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι αρκετά δύσκολη και σίγουρα το τουρνουά αυτό θα βοηθήσει στο να διορθωθούν αδυναμίες της ομάδας του Χρήστου Κουμούδη».
Δεκάλεπτα: 19-19, 25-28, 29-39 37-58
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΦΛΟΓΑ (Καραγιαννίδης): Παπαϊωάννου, Σωτηρέλης, Ελευθεριάδης 5 (1), Μάλαμας 4, Γιαχασίδης, Κούλογλου 6, Θεολόγου 2, Μηλιόρδος, Τράγος, Ταχματζίδης 3, Κουκουσεράκης 17 (1).
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Κουμούδης): Μούσα 2, Ταταρίδης 9, Χριστοφόρης 15 (4), Χυτάς, Λαζάρου, Καρασαββίδης 7, Χατζηστεφάνου 19 (2), Χριστοδούλου 4, Ζουμπουλίδης, Τσιώρας 2, Στεργιόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια