Πλασματική η διαφορά για τις γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 54-52 επικράτησαν  τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.







Όπως διαβάζουμε στο www.magnesiasports.gr «το σκορ δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εξέλιξη της αναμέτρησης, αφού οι «ερυθρόλευκες» σχετικά εύκολα έφτασαν στο ροζ φύλλο με τις φιλοξενούμενες να μειώνουν τη διαφορά με τη λήξη του χρόνου με τρίποντο στους δύο πόντους.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη πήρε διψήφια διαφορά στο σκορ και έκτοτε δεν απειλήθηκε. Ένα και σαράντα πριν το τέλος ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με δέκα πόντους. Η αποβολή με πέντε φάουλ της Νίκης Ζέρβας σε εκείνο το σημείο, καθώς και η σιγουριά για τη νίκη, χαλάρωσαν κάπως τον ρυθμό των γηπεδούχων, που έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα των Ιωαννίνων να μειώσει στο σκορ πετυχαίνοντας εννέα πόντους έναντι ενός των ερυθρολεύκων. Πολλές μάχες έδωσε μέσα στη ρακέτα η Νίκη Ζέρβα που ήταν πάλι εκ των διακριθέντων της Βολιώτικης ομάδας, καλή εμφάνιση και για τη Χαβαλέ, ενώ πολύ καλή ήταν η παρουσία της Λαμπρινής Αγαγιώτου».

Δεκάλεπτα: 10-7, 31-20, 42-33, 54-52
Διαιτητές: Καρακώστας-Παπαθωμά
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 5 (1), Σαρακατσάνη 2, Μπακρατσά 6 (2), Αγαγιώτου 7 (1), Αλεξίου, Καποδίστρια, Χαβαλέ 17 (2), Ζέρβα 16, Ζήτη, Κατσιόπουλου 1, Αρτεμισίου, Κοπάνου.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Παπαδόπουλος-Σιαμέτης): Ντόκου 14 (3), Κλείτσα 4, Κόκιου, Τσακτσίρα 1, Μεντεσίδου 12 (1), Σαρρηγιαννίδου 19 (2), Παπαδόπουλου, Βαλάκου 2, Καλογήρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια