Διαμαρτύρονται για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα, παίκτριες και προπονητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς λάβαμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι διαμαρτυρία για τον χθεσινό αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών την οποία υπογράφουν όλες οι παίκτριες και οι προπονητές του συλλόγου:









«Χθες στο γήπεδο του Απόλλωνα, η ομάδα μας με αντίπαλο τον Ηρακλή, έπρεπε για μια ακόμη φορά φέτος, να αντιμετωπίσει εκτός από την αντίπαλη ομάδα κι έναν ακόμη δυσκολότερο αντίπαλο, τη διαιτησία.

Τα περιστατικά πλέον τη φετινή χρονιά είναι πάρα πολλά για να περάσουν απαρατήρητα, αλλά το χθεσινό διαιτητικό δίδυμο ξεπέρασε κατά πολύ τα εσκαμμένα. Αν τα σφυρίγματα ήταν απλά λανθασμένα, τότε θα πρέπει ίσως απλά να αποδεχθούμε ότι τα αποτελέσματα κρίνονται από επικίνδυνους για το άθλημα και για τους αθλητές, ανθρώπους.

Αν όμως δεν ήταν μόνο λανθασμένα αλλά και στοχευμένα, τότε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά αν θέλουμε να συμμετέχουμε σ αυτό το .. πανηγυράκι.

Δυστυχώς χθες για μία ακόμη φορά το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε από το .. μπάσκετ και αυτό μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Ήταν δυστυχώς παραπάνω από εμφανές, ειδικά τα 3.30 τελευταία κρίσιμα λεπτά κι ενώ  η ομάδα μας προηγούνταν με 7 πόντους, ότι το χθεσινό ροζ φύλλο δεν θα το έπαιρνε ο Απόλλωνας.

Ελπίζουμε η παρούσα επιστολή να κινητοποιήσει ή έστω να προβληματίσει τους εκάστοτε υπεύθυνους. Εμείς από την πλευρά των προπονητών και παικτριών του Απόλλωνα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή για τη νίκη και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια